Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN BRINDISI

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Brindisi - Boek en bespaar

  Brindisi ligt in het uiterste zuiden van Italië, in de "hak van de laars". Brindisi is een levendige kustplaats met een grote haven. Het heeft een oud stadscentrum met vele winkels en restaurantjes. Eén van de belangrijkste monumenten van Brindisi is de Romeinse zuil die bij de haven staat. Deze zuil markeert het einde van de Via Appia, een belangrijke weg uit de Romeinse tijd. Daarnaast vindt u in Brindisi een aantal mooie kerken, waaronder de kerk Santa Maria del Casale en de kathedraal van Brindisi. Slenter langs de haven van Brindisi en geniet van het uitzicht op zee. Boek een huurauto in Brindisi en leer deze stad zelf kennen op een flexibele manier! Lees voordat u boekt onze pagina met autohuur beoordelingen in Brindisi zodat u een beetje weet wat u kunt verwachten.

  Auto huren in Brindisi

  Autoverhuur in Brindisi van Auto Europe geeft u de mogelijkheid om Brindisi en de prachtige regio rondom Brindisi te verkennen. Een auto huren bij Auto Europe is voordelige, vanwege het grote aanbod en de uiterst scherpe prijzen. Bij Auto Europe kunt u voordelig een auto huren in Brindisi reserveren via onze website of direct bij één van onze reserveringsmedewerkers. Als u vragen heeft over autohuur in Italië, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31850012614.

  Verkeer en parkeren in Brindisi

  Het vliegveld van Brindisi ligt direct ten noorden van de stad en is vanuit Brindisi makkelijk te bereiken. Met uw autohuur in Brindisi kunt u de omgeving van Brindisi geheel in uw eigen tempo bekijken. Rij bijvoorbeeld over de E55 naar de stad Bari, ten noorden van Brindisi. De weg SS613 brengt u naar het zuidelijkste punt in de hak van Italië.

  Handlige links

  Officiële luchthaven site Brindisi Airport