Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN BARI

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Bari - Beste tarieven gegarandeerd

  Bari ligt in het zuid-oosten van Italië. Bari is een belangrijke havenplaats aan de Adriatische kust. Boek een huurauto in Bari en ontdek deze kustplaats in Zuid-Italië. Bari kent vele bezienswaardigheden, de belangrijkste is natuurlijk de Sint-Nicolaasbasiliek. De volgende bezienswaardigheden mag u ook zeker niet missen: de Romaanse basiliek van San Gregorio, Norman-Swabian kasteel en het Archeologische Museum. Een auto huren in Bari gedurende uw verblijf is ideaal, want u kunt op uw gemak en in alle rust gaan en staan waar u wilt. Bij Auto Europe kunt u veilig en eenvoudig online een auto huren. Door de samenwerking met talrijke gerenommeerde partners zoals Europcar, Avis of Hertz bieden wij u een ruime keuze aan autoverhuur in Bari. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van populaire verhuurlocaties:

  • Bari Palese Airport: Openingstijden:
   Maandag-Zondag 07:30 AM -11:20 PM
  • Bari City Office Via Amendola, 106 / A: Openingstijden:
   Maandag-Vrijdag 08:30 AM - 07:00 PM
   Zaterdag 08:30 AM 01:00 PM
   Zondag: gesloten
  • Bari Downtown Office Via Paolo Lembo 33: Openingstijden:
   Maandag - Vrijdag 09:00 AM - 01:00 PM en 04:00 PM - 08:00 PM
   Zaterdag 09:00 AM - 01:00 PM
   Zondag: gesloten

  Als u benieuwd bent naar wat klanten erover vertellen, lees dan eens de beoordelingen van autohuur in Bari op onze reviewpagina en boek met vertrouwen.

  Autohuur Bari - Informatie

  Hieronder vindt u belangrijke informatie, betreffende het ophalen van de huurauto in Bari Vergeet a.u.b. niet uw rijbewijs, paspoort en uw voucher aan de verhuurder ter plaatse in Bari te overleggen. Een geldige credit card (op uw naam) is eveneens noodzakelijk, voor de borg. Voordat u de huurauto in Bari in ontvangst neemt, dient u de auto zorgvuldig te controleren op reeds bestaande schade (krassen e.d.) en indien van toepassing, de verhuurder hierop te attenderen. Wij verzoeken u vriendelijk, de algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. Indien u, ter plaatse in Bari, nog vragen heeft over uw autoverhuur in Bari of autohuur in Italië, dan kunt u ons vanuit Bari op het telefoonnummer +31850012614 bereiken.

  Handige links

  Auto huren Bari Airport