Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR THRIFTY

  • 8.9
  • 8.7
  • 9.1
  • 9.3
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  May 22
  Prima geregeld
  May 22
  Het wordt beter. Afhandeling ging goed en geen pogingen om allerlei andere producten aan te prijzen.
  May 22
  meer als 2 uur in de rij gestaan voor balie
  Meer lezen

  Auto huren bij Thrifty - alles wat u moet weten

  Thrifty Autoverhuur - Auto EuropeThrifty is één der grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. In 1958 werd Thrifty opgericht onder de naam Thrifty Rent a Cars System Inc.. en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende partner in de branche.

  Het bedrijf hoort sinds 2012 tot de Hertz Corporation en heeft zijn hoofdkantoor in het zonnige Estero, Florida, gevestigd. Tegenwoordig bedrijft Thrifty meer dan 4.000 vestigingen (incl. franchise), in samenwerking met het moederbedrijf Hertz en het zusterbedrijf Dolar Rent a Car. In de reiswereld is Thrifty wereldwijd een partner van aanzien die zowel toeristen als zakenlieden tot zijn klantenkring mag tellen. Thrifty zult u vinden in Europa, de USA, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en het Midden Oosten.

  Wilt u een auto huren bij Thrifty tijdens de Coronacrisis, dan kunt u dat zonder bedenken doen! Net als onze andere partners heeft Thrifty eveneens talrijke maatregelen genomen zodat u van een veilige autohuurervaring kunt genieten..

  Autoverhuur bij Thrifty – de beste prijzen bij een top verhuurder

  Net als zijn zusterbedrijf Hertz, Dollar en Firefly, neem Thrifty zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid ernst en streeft ernaar, zijn werknemers alsmede zjn klanten met een bedachtzame omgang te bedienen. Het maakt niet uit waar u heen wilt of wat uw doel is – met een huurauto van Thrifty komt u er snel en comfortabel. Of in New York of Londen, op luchthavens of treinstations – wilt u een auto huren bij Thrifty is er voor u met een keuze aan voertuigen van alle autocategorieën, en van merken zoals Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Hyundai, Jeep en Lincoln.

  Auto Europe heeft al meer dan 65 jaar ervaring, u de beste huurauto's voor de scherpste tarieven aan te kunnen bieden. Gedurende deze tijd hebben wij solide samenwerkingsverbanden opgebouwd met de beste verhuurbedrijven in de branche. Ook Thrifty heeft uitstekende klantenservice en een buitengewone prijs-kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. Wij zijn er derhalve zeker van dat u goede keus maakt voor uw volgende reis door een auto te huren bij Thrifty. Heeft u hulp nodig? Neem gerust contact op met onze reserveringsafdeling onder telefoonnummer +31 85 001 2614. Uiteraard kunt u ons ook per mail bereiken onder nlres@autoeurope.de. Of u boekt direkt met behulp van het bovenstaande formulier! Wij verheugen ons erop, uw aanvraag te mogen verwerken.

  De unieke Thrifty autohuurervaring

  Als onderdeel van de Hertz groep behoort Thrifty tot een uiterst succesvol bedrijf en een gevestigde en gerespecteerde naam in de autoverhuurbranche. Het moederbedrijf Hertz is al sinds 1918 als autoverherhuurder actief en is één der meest prominente verhuurbedrijven op luchthavens (ca. 150 in totaal) in in steden wereldwijd. Het wagenpark is erop gericht, zijn klanten een zo efficiënte en comfortabel mogelijke autohuurervaring te laten maken. Als doelstelling op lange termijn wil Thrifty mileubewuste voertuigen in omloop brengen die bovendien zuinig rijden, waar ook klanten van Auto Europe in meerdere opzichten van kunnen profiteren.