Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN SLOVENIË

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Slovenië met Auto Europe

  Met autohuur in Slovenië zult u in staat zijn om het land, waar Oost en West elkaar in Europa ontmoeten, op uw gemak te verkennen. Rijk aan natuurlijke en kunsthistorische schatten en vrijwel onaangetast door de recente onrust in de regio, is Slovenië een geweldige vakantiebestemming zonder dat dit gepaard gaat met massaal toerisme. Met een huurauto in Slovenië is dit opmerkelijke land uitstekend te verkennen. Auto Europe autoverhuur biedt verschillende ophaallocaties in Slovenië, waaronder natuurlijk ook de hoofdstad Ljubljana. Hier vindt u vele historische gebouwen en monumenten. Bezoek bijvoorbeeld het presidentiële Paleis of de Kathedraal. Natuurlijk zijn er in de hoofdstad ook genoeg barretjes en restaurants, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

  Of huur een auto in Maribor, de tweede stad van het land. Breng een bezoek aan het Glavni plein of het kasteel van Maribor. Maar ook als u van natuur houdt, is Slovenie een uitstekende keuze. Het land kent vele bossen en is één van de natuurrijkste landen van Europa. Met autoverhuur in Slovenië van Auto Europe bent u in Slovenië verzekerd van een ruime keuze aan auto's, lage prijzen en de beste kwaliteit. Vele tevreden klanten gingen u al voor, zoals u kunt lezen op onze reviewpagina met autohuur beoordelingen in Slovenië. Hieronder volgt een aantal zaken waar u op dient te letten bij het auto huren in Slovenië.

  Voorwaarden voor autohuur in Slovenië

  De minimale leeftijd voor autohuur in Slovenië ligt tussen de 19 en 25 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Indien u meer informatie wilt over auto huren in Slovenië, dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is in de meeste gevallen toegestaan om met een huurauto naar Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Polen en naar alle West-Europese landen te reizen.

  Handige links

  Luchthaven in Slovenië

  Wagenpark in Slovenië

  Bestuurdersinformatie in Slovenië