Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP BOLOGNA AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren Bologna Airport - Vind uw perfecte huur

  Bologna ligt in het noorden van Italië en deze historische stad is zeker een bezoek waard. Er is meer dan voldoende te zien en te beleven met een huurauto in Bologna van Auto Europe. De belangrijkste bezienswaardigheden in Bologna zijn het grote plein Piazza Maggiore en het kleinere plein Piazza del Nuttuno, die samen het centrum van Bologna vormen. De belangrijkste kerk van Bologna, de San Petronio, ligt direct aan het Piazza Maggiore. Ook niet te vergeten zijn de twee middeleeuwse torens Asinelli en Garisenda, waarvan de Asinelli toren u een fantastisch uitzicht over de rode daken van deze stad biedt.

  Bologna ligt ten zuid-westen van Oostenrijk. Met de voordelige autoverhuur van Auto Europe kunt u eenvoudig en gemakkelijk een auto huren en de omgeving van Bologna op uw gemak verkennen. Bezoek de steden Venetië en Padua, waar u vele monumenten en fraaie verzamelingen Venetiaanse kunst kunt bezichtigen. Of rij met uw huurauto naar de nabijgelegen stad Modena. Lees gerust ook eens onze talrijke beoordelingen van autohuur in Bologna op onze reviewpagina, en boek met vertrouwen!

  Verkeer en parkeren in Bologna

  Wanneer u met een huurauto in Bologna onderweg bent en u wilt parkeren, dan moet u op een aantal zaken letten. Het is alleen toegestaan aan de rechterkant van de weg te parkeren. In straten met éénrichtingsverkeer mag u ook aan de linkerkant van de weg parkeren. Bij een bus- of tramhalte is het niet toegestaan te parkeren. In de grote Italiaanse steden worden parkeerzones aangegeven met een blauw bord met een witte letter P erop. In deze zones mag u tussen bepaalde tijdstippen betaald parkeren.

  Een auto huren in Bologna via Auto Europe

  Boek uw autohuur in Italië met Auto Europe en u kunt van de voordelen van Auto Europe autoverhuur profiteren, zoals autohuur prijsgarantie, restitutie van het blijvend eigen risico in geval van schade (indien geboekt), geen annuleringskosten tot 48 uur voor vertrek. Auto Europe is specialist op het gebied van voordelige autoverhuur in Bologna en vele andere bestemmingen in Italië. U kunt bij Auto Europe vandaag nog online een auto huren in Bologna of als u vragen heeft over autohuur in Bologna, bel ons telefoonnummer +31850012614.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Bologna Airport