Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP LOS ANGELES LUCHTHAVEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Los Angeles Airport - Boek en bespaar

  Het zonnige Los Angeles is een wereldstad van formaat. De stad is voornamelijk bekend vanwege Hollywood, haar ambitieuze artiesten, prachtige stranden en de vele bezienswaardigheden en activiteiten. Ga naar de oceaan om te zwemmen of te surfen, geniet 's nachts van het uitzicht van de helder verlichte stad, ontdek het glamoureuze nachtleven of bekijk de letters van het "Hollywood sign" van dichtbij. Zo valt er voor iedereen wat te beleven. Auto Europe werkt samen met een groot aantal verhuurbedrijven en kan zodoende haar klanten huurauto's aanbieden voor verschillende budgetten, inclusief luxe huurauto's. Een auto huren op Los Angeles Airport is de beste manier om de westkust te ontdekken. En met een huurauto heeft u niet alleen de mogelijkheid om Los Angeles te ontdekken, maar ook steden zoals San Diego en San Francisco. Lees gerust eens de beoordelingen van autohuur in Los Angeles, zodat u weet wat onze klanten ervan vonden en u een zorgeloze reis tegemoet kunt zien.

  Vliegveld informatie

  Los Angeles Airport (LAX)
  Officiële naam: Los Angeles International Airport
  Adres: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045, Verenigde Staten
  Telefoonnummer: +1 424-646-5252
  Locatie: De luchthaven ligt ongeveer dertig kilometer ten zuidwesten van de stad.
  Luchtvaartmaatschappijen op Los Angeles Airport: Er zijn meer dan zeventig luchtvaartmaatschappijen die van Los Angeles Airport naar diverse bestemmingen in de wereld vliegen.

  Terminals

  Er zijn negen terminals op Los Angeles Airport. De terminals zijn gerangschikt in de vorm van een hoefijzer. Terminals 5, 6, 7 en 8 zijn met elkaar verbonden via een ondergrondse tunnel. De andere terminals zijn met elkaar verbonden middels een shuttle bus service. Deze service is gratis. Let op de borden voor de terminals met de melding "LAX Shuttle & Airline Connections" vlakbij de aankomsthallen. Zorg ervoor dat u de "A shuttle" neemt.

  Huurauto ophalen en afleveren

  De lokale verhuurbedrijven waar u een auto huren op Los Angeles Airport kunt bevinden zich buiten het hoofdgebouw, vlakbij de "Economy" parkeerplaats. Er zijn enkele verhuurbedrijven die een shuttle service aanbieden naar de terminals. Om deze service te regelen kunt u gebruikmaken van de gratis telefoons in de aankomsthal van elke terminal. U kunt tevens de shuttle service van de luchthaven gebruiken en u naar parkeerplaats C laten brengen, waar de kantoren van de verhuurbedrijven zijn.

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Alamo 24/7 geopend
  Budget 24/7 geopend
  National Car 24/7 geopend
  Hertz 24/7 geopend
  Dollar 24/7 geopend

  Luchthaven faciliteiten

  Los Angeles Airport is de op twee na drukste luchthaven van de USA en verwerkt jaarlijks miljoenen passagiers. In alle negen terminals vindt u restaurants, winkels en kuuroorden zodat passagiers zich tijdens het wachten niet hoeven te vervelen. De belangrijkste terminal op de luchthaven is de Tom Brady terminal. Hier vindt u extra diensten zoals een eerste hulp en telefoondienst waarmee u accomodatie en huurauto's kunt regelen. Passagiers kunnen op de luchthaven gebruikmaken van gratis Wi-Fi; indien u wilt kunt u betalen voor een snellere verbinding. Een nieuwe aanwinst op de luchthaven is het "Art Program". Lokale en regionale artiesten laten middels tijdelijke en permanente tentoonstellingen hun kunstwerken zien aan miljoenen bezoekers.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  Als u heeft gekozen voor een auto huren dan kunt u met autoverhuur op Los Angeles Airport op een doordeweekse dag de stad binnen ongeveer dertig minuten bereiken. Indien er files zijn kan dit oplopen tot een uur. Er is een goede weg- en treinverbinding tussen de stad en de luchthaven. Om het centrum van Los Angeles te bereiken moet u op S Sepulveda Blvd links afslaan, de oprit nemen naar de I-105 E en de afslag nemen naar de I-110 N richting Los Angeles. Voor meer informatie over het rijden in de USA klikt u hier.

  Parkeertips

  Tegenover de terminals zijn parkeergarages met ongeveer 8.000 parkeerplaatsen voor zowel lang als kort parkeren. Op de luchthaven zijn tevens oplaadpunten voor elektrische auto's. Motoren mogen gratis in parkeergarages geparkeerd worden, hoewel niet in parkeervakken die bestemd zijn voor auto's. In Los Angeles zelf zijn meer dan genoeg plekken om te parkeren. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van één van de vele parkeergarages of u kunt op straat parkeren. 's Middags en tijdens spitsuur kunnen tarieven echter duurder worden. Het kan zelfs zo zijn dat het op bepaalde tijden niet toegestaan is om ergens te parkeren. Houd daarom altijd de verkeersborden en parkeermeters in de gaten om een boete te voorkomen.

  Handige links

  Los Angeles Airport Website