Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  GOLD RATE AANBIEDING USA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Autoverhuur specials in de USA & Canada - onze Gold Rate

  Gold Rate USA & Canada

  Bespaar flink op uw volgende autohuur in de VS en Canada! De Gold Rate aanbieding van Auto Europe is een exclusieve aanbieding die u uitsluitend kunt boeken in de Verenigde Staten en Canada. Bovenop de reeds voordelige online tarieven voor huurauto's kunt u met de Gold Rate nog meer geld besparen. Hieronder leest u meer over deze fantastische aanbieding en wat u moet weten over een auto huren in Noord-Amerika!

  Gold Rate voordelen

  Gratis tank benzine
  Gratis volle tank

  U heeft vast wel gehoord dat u bij het ophalen van de auto voor een tank benzine moet betalen. Niet met de Gold Rate! De eerste tank benzine is bij de Gold Rate volledig gratis. Ook hier hoeft u bij het ophalen van de huurauto niet aan te denken.

  Optionele extra's: GPS
  Optionele extra GPS

  Wanneer u een navigatiesysteem bij het lokale verhuurbedrijf huurt kunnen de kosten oplopen. Zo kunt u via Auto Europe niet alleen voor een boeking kiezen met de Gold Rate, u kunt ook kiezen voor een boeking waarbij zowel het navigatiesysteem als de Gold Rate is inbegrepen. Een navigatiesysteem maakt dus per definitie geen onderdeel uit van de Gold Rate. Houd er rekening mee dat niet alle lokale verhuurbedrijven dit aanbieden.

  Hoe kan ik de gold rate boeken?

  U kunt bij het maken van uw boeking kiezen voor een auto met de Gold Rate. Vul uw gegevens in de zoekmachine in, en klik op de knop "Prijsopgave". U krijgt dan een overzicht van alle beschikbare huurauto's. Klik de gewenste prijs of verhuurder aan, scroll naar beneden en kijk of het Gold Rate paket bij het gekozen voertuig als boekingsmogelijkheid wordt vermeld. Alle voordelen op een rijtje zijn in onze Gold Rate Infographic terug te zien.