Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  GOLD RATE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Gold Rate pakket - Een speciaal pakket in Amerika & Canada

  Gaat u op reis naar Amerika of gaat u een roadtrip maken door Amerika of Canada? Dan hebben wij geweldig nieuws! Auto Europe heeft nu namelijk een bijzonder pakket voor autoverhuur in Amerika en Canada! Kies voor een boeking met het Gold Rate pakket en u krijgt de eerste tank benzine en tot drie extra bestuurders gratis! Daarbij is het ook mogelijk om voor een apart pakket te kiezen waarbij u, naast de Gold Rate, ook een gratis GPS krijgt.

  Auto Europe is meer dan zestig jaar een bemiddelaar in autoverhuur wereldwijd. Wij werken samen met de meest bekende autoverhuurbedrijven en lokale verhuurbedrijven op meer dan twintigduizend locaties. Auto Europe garandeert klanten de beste prijs en de beste klantenservice. Boek uw huurauto online of bel onze reserveringsafdeling voor het maken van een boeking.

  Gaat u op reis naar de Verenigde Staten of Canada en wilt u tijdens uw reis geld besparen? Boek dan onze Gold Rate!

  Drie extra bestuurders
  Niet één extra bestuurder, maar drie!
  Als u ergens anders een basispakket boekt zult u in de meeste gevallen slechts één gratis bestuurder krijgen en moet u betalen voor een extra bestuurder. Met het Gold Rate pakket profiteert u van niet één, maar drie extra bestuurders! Een goed vooruitzicht voor een roadtrip, zeker in Noord-Amerika.

  Eerste tank benzine gratis
  Waarom zou u voor de eerste tank benzine betalen als u deze gratis kunt krijgen? Met onze Gold Rate pakket krijgt u deze eerste tank benzine gratis. Bent u klaar voor een onvergetelijke roadtrip?

  Optionele GPS
  De Gold Rate kan inclusief GPS zijn. Als dit het geval is dan maakt dit onderdeel uit van een apart pakket dat door bepaalde verhuurbedrijven wordt aangeboden. In de lijst met zoekresultaten van onze zoekmachine kunt u zien welke verhuurbedrijven een gratis GPS aanbiedingen ter aanvulling op het Gold Rate pakket.

  Infographic - De Gold Rate