Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR OP WASHINGTON DULLES AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd
  Washington Autohuur Beoordelingen  Klik hier om Autohuur Beoordelingen voor Washington te lezen  Alle Beoordelingen voor Autohuur Washington
   

  Auto huren op Washington DC Dulles Airport - Huur goedkoop bij Auto Europe

  Gaat u naar de oostkust van de Verenigde Staten, en wilt u een voordelige auto huren op Washington Dulles Airport? Dan heeft u hiervoor het juiste adres gevonden! Auto Europe is marktleider inzake autoverhuur sinds 1954. Sinds de oprichting heebn wij een kantoor in de USA, Europa en Australië. Bij ons vindt u de scherpste tarieven en een bekroonde klantenservice. Dankzij onze samenwerking met gerenommeerde verhuurpartners kunnen wij u een ruime keuze aan voertuigen aanbieden. De beste aanbiedingen voor uw autohuur op Washington Dulles Airport vindt u bij ons.

  Washington Dulles International Airport ligt op maar 40 km afstand van Washington DC vandaan. Inmiddels is dit vliegveld modern en druk geworden, en er zijn meerdere grote internationale luchtvaartmaatschappijen die hier present zijn. Wanneer u hier landt, kunt u uw autohuur op Washington Dulles Airport gemakkelijk, snel en veilig via ons boekingssysteem kunnen regelen. Graag kunt u onze pagina met authentieke beoordelingen van autohuur in Washington lezen, zodat u weet hoe klanten hun autohuur hebben ervaren, en u weet wat u mag verwachten als u uw auto op het vliegveld of op andere locaties in de Amerikaanse hoofdstad ophaalt.

  Luchthaven informatie

  Washington Dulles International Airport is één van de 2 grote luchthavens van Washington DC. Per jaar worden hier circa 20 miljoen passagiers verwerkt. De luchthaven ligt op circa 40 km. van het centrum van Washington DC.

  Washington Dulles International Airport
  Adres: 1 Saarinen Cir, Dulles, VA 20166
  Luchtvaartmaatschappijen die naar Washington Dulles Airport vliegen:Er zijn meer dan 20 luchtvaartmaatschappijen die Dulles Airport met de rest van de wereld verbinden. Dit zijn Air Canada, SWISS, Lufthansa, Austrian Airlines, United, Delta, Virgin Atlantic en KLM.
  Tel: 703-572-8296

  Waar kan ik mijn huurauto ophalen op de luchthaven Washington Dulles International?

  Voordelige autoverhuur op Washington Dulles Airport kunt u via ons boeken en uw auto meteen bij het terminalgebouw ophalen. Er rijden shuttlebusjes naar het gedeelte waar de verhuurbedrijven te vinden zijn. Daarvoor moet u kijken welk verhuurbedrijf u geboekt heeft, zodat u weet welke bus u moet nemen. Nadat u de bagage van de band heeft gehaald, moet u naar deur 2, 4 of 6. Bij halte 2C, 2D of 2F zal het busje u ophalen.

  Alamo Autoverhuur op Washington DC Dulles Airport Alamo op Washington DC Dulles Airport
  23430 Autopilot Drive,
  Dulles, USA VA-20166

  +1 703 260 3450
  Openingstijden:
  Dagelijks van 0 - 24 uur
  Avis Autoverhuur op Washington DC Dulles Airport Avis op Washington DC Dulles Airport
  23480 Autopilot Drive,
  Dulles, USA VA-20166

  +1 703 661 3525
  Openingstijden:
  Dagelijks van 0 - 24 uur
  Enterprise Autoverhuur op Washington DC Dulles Airport Enterprise op Washington DC Dulles Airport
  23330 Autopilot Drive
  Dulles, USA VA-20166

  +1 844 648 1602
  Openingstijden:
  Dagelijks van 0 - 24 uur
  Hertz Autoverhuur op Washington DC Dulles Airport Hertz op Washington DC Dulles Airport
  23540 Autopilot Drive
  Dulles, USA VA-20041

  +1 703 661 8444
  Openingstijden:
  Dagelijks van 0 - 24 uur
  Thrifty Autoverhuur op Washington DC Dulles Airport Thrifty op Washington DC Dulles Airport
  23320 Autopilot Drive
  Dulles, USA VA-20166

  +1 703 838 3604
  Openingstijden:
  Dagelijks van 05:00 - 00:30 uur

  Terminal

  Hoewel Washington Dulles International Airport in de loop der jaren flink is uitgebreid, bestaat het nog steeds uit 1 terminalgebouw en 2 hallen met 139 gates. Het hoofdgebouw is door de beroemde architect Eero Saarinen ontworpen, en is een herkenningspunt van de stad geworden. Er zijn in totaal 4 start- en landingsbanen.

  Luchthaven faciliteiten

  Washington Dulles bedient een groot aantal passagiers en het kan er behoorlijk druk zijn. Niettemin is het vliegveld goed gestructureerd en georganiseerd. Wanneer u 's nachts vliegt, kunt u in hal D terecht om nog te winkelen, aangezien de winkels hier 24/7 open zijn. Hal B wordt als het gedeelte beschouwd dat het aantrekkelijkst is, omdat hier meerdere winkels zijn en uitstekende bars en restaurants. Er is gratis WiFi in het hele luchthavengebouw. Om te ontspannen zijn er meerdere lounges waar u gebruik van kunt maken nadat u uw voordelige huurauto op Washington Dulles Airport heeft ingeleverd.

  Hoe kom ik naar en van de luchthaven Washington Dulles Airport

  Kiest u voor een auto huren op de luchthaven Washington Dulles Airport, dan bent u in ongeveer 40 minuten rijden in de stad. Als u uit de richting van Aviation D komt, neemt u het beste de VA-267 E weg in Hunter Mill. Volg deze weg en de I-66 tot de afslag E St. Expy naar de stad. Wanneer u na afloop van de autoverhuur op Wahington Dulles Arport de auto weer inlevert, plan dan alstublieft genoeg tijd in en houd rekening met mogelijke vertraging zoals werkzaamheden aan de weg of filevorming. De weg naar het vliegveld is makkelijk te vinden; volg hiervoor gewoon de borden.

  Parkeertips

  Er zijn volop parkeermogelijkheden op de luchthaven Washington Dulles Airport. De tarieven variëren, u kunt per uur of per dag betalen, en kiezen uit korte of lange termijn parkeerplaatsen. Reserveren is niet nodig. Wat betreft het parkeren in de stad, adviseren wij u een parkeergarage op te zoeken, aangezien plaatsen aan de straatkant duur zijn en schaars. Als u een hotel geboekt heeft, kunt u waarschijnlijk het beste de auto daar laten staan en te voet of met het openbaar vervoer de stad verkennen en de bezienswaardigheden opzoeken.

  Handige link

  Officiële website van Washington DC Airport