Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR DOLLAR

  • 8.8
  • 8.7
  • 9.1
  • 9.1
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  May 22
  Ik heb mijn auto op afsproken datum en tijd afgeleverd! Men zei dat ik een e-mail zou...
  May 16
  Bij het ophalen van de auto gaf ik aan dat ik de gratis extra bestuurder wilde hebben, omdat ik Dollar Express member ben. Dit kon niet zonder dat ze een reservering als borg op mijn creditcard moesten zetten en wij voor de...
  May 09
  Zeer vriendelijk
  Meer lezen

  Auto huren bij Dollar - premium autoverhuur wereldwijd

  Dollar auto huren - Auto EuropeDollar Rent a Car werd in het midden van de jaren zestig in Los Angeles opgericht door Henry J. Caruso. Aanvankelijk bezat het bedrijf een wagenpark van slechts enkele Volswagen Kevers, elk met handmatige transmissie zonder airco. De oorspronkelijke bedrijfsnaam luidde "Dollar-A-Day-Rent-A-Car", dus "Dollar-per-dag-autoverhuur". De doelstelling was direct al, klanten een goed product te bieden voor een zo laag mogelijke prijs. Wilt u een auto huren bij Dollar, dan kunt u dat supersnel en makkelijk regelen op de website van Auto Europe. Zoek huurauto's op uw bestemming, en selecteer het gewenste Dollar-voertuig per muisklik. Bevestig uw reservering en met een paar kliks is uw boeking voltooid - zo simpel is het!

  In 1990 werd Dollar door Chrysler opgekocht en onderdeel van de Pentastar Transportation Group, Inc., samen met Thrifty Car Rental en Snappy Car Rental in Tulsa in de USA. In augustus 1994 werd het hoofdkantoor van Dollar naar Tulsa in de staat Oklahoma verplaatst en tegen het eind van het jaar 1997 verkocht Chrysler aandelen van het bedrijf, wat inmiddels bekend stond als de Dollar Thrifty Automotive Group, Inc. (DTG) op de beurs in New York, en vervolgens, in 2012, werd Hertz Global Holdings Inc. eigenaar. Tegenwoordig is het hoofdkantoor gevestigd in Estero, Florida. Hertz, Dollar en Thrifty verhuren inmiddels samen bijna een half miljoen auto's op duizenden locaties.

  Wereldwijd omvat de autoverhuur van Hertz Corporation de autoverhuurbedrijven Hertz, Dollar, en Thrifty op meer dan 10.000 locaties in Noord-Amerika, Europa, Latijn-Amerika, Azië, Australië, Afrika, het Midden-Oosten en Nieuw-Zeeland. Op luchthavens wereldwijd is de Hertz Corporation de grootste aanbieder van huurauto's onder de verschillende merken die genoemd zijn en waarvan Dollar één der meest gerespecteerde in de branche is.

  Dollar heeft in de loop der tijd een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij zijn excellente klantenservice en medewerkers die er vanaf dag 1 in geschoold worden, het belang van de klant voorop te stellen. Naast deze ongekende toewijding aan klantvriendelijkehid beschikt Dollar over een prima wagenpark met hoogwaardige auto's en biedt een uitgebreid paket aan extra's die zowel zakelijke reizigers alsmede toeristen op de vele verhuurlocaties ten goede komen.

  Ook tijdens de Coronapandemie kunt u onbezorgd bij Dollar een auto huren. Lees alles over de talrijke maatregelen die genomen zijn - veiligheid voorop!.

  Dollar autoverhuur: autohuur bij een top verhuurbedrijf

  Door de focus te verleggen naar in het buitenland gevestigde reisbureaus, met name in Groot-Brittannië, kon Dollar zijn activiteiten snel uitbreiden door vele vestigingen in heel Europa te openen, zoals in Frankrijk, België, Spanje, Polen, Luxemburg en Nederland. Hierdoor steeg de naamsbekendheid rasant en Dollar opende verdere vestigingen in Ierland en Italië.

  Als u uw offerte heeft kunt u nog extra's toevoegen zoals een kinderstoeltje, GPS, dekkingsopties enz.. En uiteraard kunt u uns ook bellen als u nog hulp of advies nodig heeft. Onder telefonnummer +31 85 001 2614 staat ons ervaren team van de reserveringsafdeling u graag te woord en geeft u indien gewenst ook tips en suggesties voor uw reisplanning. Auto Europe zal u de beste deal garanderen en ervoor zorgen dat u zorgeloos aan uw reis kunt beginnen. Heeft u bijzondere wensen, zoals bijvoorbeeld een luxe voertuig? Ook hiervoor draait Auto Europe zijn hand niet om. Al meer dan 65 jaar zijn wij expert in de autoverhuurbranche en verhuren naast auto's in alle denkbare klassen ook campers. Met maar een paar muiskliks kunt u m.b.v. onze snelle en veilige zoekmachine heel eenvoudig online uw perfecte huurauto boeken.

  De Dollar autohuurervaring

  Ervaar de kwaliteit van een Dollar autohuur en boek via Auto Europe voor de gegarandeerd beste prijs! Ongeacht uw vakantieplannen, of het nu een zomervakantie in Zwitserland is of een lang weekend in Londen, in het ruim gesorteerde wagenpark van onze verhuurpartners zult u definitief de juiste huurauto vinden die aan uw wensen en behoeftes voldoet.

  Met de autoverhuur van Dollar ligt de wereld voor u open, en u kunt bovendien uit vele extra's kiezen die uw reis comfortabeler maken zoals bijv. een ski-imperiaal, een moderne GPS of andere producten. Een auto huren bij Dollar doet u het best via Auto Europe. Aarzel niet en boek meteen via ons boekingssysteem bovenaan deze pagina.

  Dankzij onze zeer aantrekkelijke tarieven kunt u verder reizen en nieuwe bestemmingen ontdekken zoals Zuid-Afrika of Thailand. Boek online, bel ons of schrijf ons een mail - wij verheugen ons op uw aanvraag!