Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR NATIONAL

  • 9.4
  • 9.1
  • 9.4
  • 9.3
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  November 04
  gave an upgrade when my original category was not available
  October 26
  Zeer goede ervaring gehad met een vrij nieuwe Mercedes GLC 300 hele fijne auto en goede service gehad top !
  August 13
  Prima maatschappij
  Meer lezen

  Auto huren bij National - top autohuur & prima prijzen

  Auto huren bij National - Auto EuropeNational Car Rental is een gerenommeerd internationaal erkend autoverhuurbedrijf dat zowel vakantiegangers als zakenreizigers bedient in Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Europa, alsmede in Azië en het Midden-Oosten. National is een Amerikaanse Firma gevestigd in Clayton, Missouri, in de USA, en maakt deel uit van Enterprise Holdings, een bedrijf dat door Forbes als één der grootste firma's in privébezit is geklassificeerd. De populaire merken Enterprise en Alamo behoren eveneens daartoe, dus wilt u een auto huren bij National, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat u in goede handen bent.

  National werd in 1947 opgericht door 24 verschillende autoverhuurders. In 2005 was het bedrijf gegroeid van 60 vestigingen in de USA naar meer dan 2.000 wereldwijd. Voor klanten met weinig tijd biedt National de mogelijkheid snel een voertuig uit te kiezen (conform de gedane reservering resp. de geboekte autocategorie) en daar vlot mee weg te rijden vanaf luchthavens of vestigingen in de stad. Dankzij deze handige service en de Emerald Club, een club voor reizigers die vaker onderweg zijn met een huurauto, is National tot één der grootste autoverhuurbedrijven ter wereld uitgegroeid. Nog niet zo lang geleden werd National door het tijdschrift Travel + Leisure Magazine uitgeroepen tot de 'World’s Best Car Rental Company' of wel 'het beste autoverhuurbedrijf ter wereld', en won met vlag en wimpel de 'Highest Car Rental Rating Award' van BusinessTravel News. Met dergelijke prijzen is er geen twijfel aan dat National een uitstekende keuze is als het om autoverhuur gaat.

  Auto Europe is al meer dan 60 jaar lang bemiddelaar voor huurauto's en heeft in deze tijd solide samenwerkingsverbanden opgebouwd met de meest gerenommeerde bedrijven in de branche, waarbij National bovenaan de lijst staat. Dankzij de prijsgarantie van Auto Europe kunt u er zeker van zijn dat u nergens anders een betere deal zult vinden voor uw autohuur. Bovendien kunt u uw boeking tot 48 uur voor de geplande ophaaltijd gratis en zonder opgaaf van redenen annuleren. Een transparante manier van werken is één van de doelen die Auto Europe bij elke autohuur nastreeft. Dit betekent dat de algemene voorwaarden die voor de boeking gelden ook tijdens het boekingsproces steeds makkelijk toegankelijk zijn voor onze klanten. Auto Europe bemiddelt huurauto's op meer dan 24.000 bestemmingen in meer dan 180 landen ter wereld. Waarheen u ook wilt reizen, of het naar Frankrijk, Italië of Zuid-Afrika is, via Auto Europe kunt u snel en veilig bij National een huurauto reserveren.

  National autoverhuur: Veilig op weg in de Coronacrisis met een top verhuurder

  National is een internationaal zeer bekend autoverhuurbedrijf met een prima reputatie. Een ruime keuze aan voertuigen, gemak en tijdsparende maatregelen voor vakantiegangers en zakenreizigers, en een prima klantenservice zijn kenmerkend voor National. Dit bedrijf is de officiële partner van de Professional Golfers' Association (PGA) in de USA en van minstens 10 baseballteams, o.a. van de wereldberoemde Boston Red Sox, New York Mets en San Francisco Giants. Wilt u een auto huren bij National, dan kunt u dat snel doen via Auto Europe en profiteren van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste tarieven. Bovendien neemt National als onderdeel van het moederbedrijf Enterprise Holdings zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid bijzonder serieus. Dit komt tot uiting in diverse initiatieven en projecten m.b.t. onderwijs, werkgelegenheid en het milieu.

  Op grond van de huidige situatie heeft National zijn reinigingsbeleid nog meer verscherpt en de zogenaamde Complete Clean Pledge geformuleerd. Dit is een belofte aan klanten, die inhoudt dat het schoonmaakbeleid van National de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie volgt.

  Complete Clean Pledge - Reinigingsbelofte voor maximale zekerheid onderweg

  Complete Clean Pledge van National tijdens de CoronacrisisVan begin af aan is reinheid een gebod wat bovenaan de lijst staat voor National als het om de huurauto's gaat en de bureaus op de vestigingen. Inmiddels is dit nog belangrijker geworden, en door de Complete Clean Pledge wordt een absolute garantie gegeven aan klanten dat hun huurauto intensief is ontsmet en schoongemaakt. In de auto gaat het vooral om die delen die vaak worden aangeraakt, zoals het stuur, de spiegels, alle deurgrepen, autogordel, versnellingspook, vakjes en zonnekleppen enzovoorts. Op onderstaande foto is elk deel aangegeven wat een intensieve ontsmettingsbeurt krijgt na afloop van elke huurperiode.

  Complete Clean Pledge Enterprise Infografiek

  Voorts betekent de Complete Clean Pledge ook dat de ophaallocaties eveneens uitvoerig en grondig worden schoongemaakt en schoongehouden. Dit betreft uiteraard ook die plekken waar klanten zich vermeerd ophouden zoals de balies. Ook de deurklinken van de bureaus krijgen ook vaker dan voorheen een reinigingsbeurt met desinfectiemiddel, en uiteraard worden medewerkers ertoe opgeroepen, vaker dan voorheen handen te wassen en thuis te blijven als ze zich onwel voelen.

  Verder is het op sommige locaties mogelijk, in het kader van de veiligheid en het terugdringen van het besmettingsrisico, om de huurauto op te halen op een eigen afgesproken plaats aan de kant van de weg. Zo wordt contact met medewerkers nog meer gereduceerd.

  Voor toeristen over de hele wereld heeft National de passende oplossing als het om de huur van een betrouwbaar en betaalbaar voertuig gaat. Daarnaast biedt National nog meer dienstverlening aan zoals car sharing, vrachtwagen verhuur, wagenparkmanagement voor bedrijven, en de verkoop van auto's. Met al deze producten weet National jaarlijks een omzet van US$30 biljoen te genereren. Samen met zijn zusjes Enterprise en Alamo worden wereldwijd meer dan 2.000.000 auto's van meer dan 500 verschillende merken te huur aangeboden.

  Dankzij zijn globale netwerk van franchise partners en regionale partners heeft National meer dan 10.000 vestigingen in bedrijf in meer dan 100 landen, in steden, op toeristische plaatsen aan zee en op luchthavens. Daarmee is het één der grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. Kiest u voor een huurauto bij National, dan zullen uw verwachtingen aan kwaliteit en klantenservice worden overtroffen. Zoek uw auto met behulp van bovenstaand formulier of bel onze reserveringsafdeling onder telefoonnummer +31 85 001 2614. Wij helpen u graag, de voor u perfecte huurauto te vinden.