Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  EUROPCAR PREMIUM PICK-UP AUTOVERHUUR

  • 9.3
  • 9.3
  • 9.5
  • 9.4
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  May 22
  goed
  May 22
  Alles was perfect. Helaas had de auto geen airco.
  May 20
  Goede en vlotte service en prima auto. Alles naar wens!
  Meer lezen

  Auto huren met Europcars Premium Pick-Up service via Auto Europe

  Auto huren met Europcar Premium Pick-UpIn een tijdperk waarin er een groeiende vraag is naar contactloze oplossingen in de reiswereld, biedt de innovatieve Premium Pick-Up service van Europcar vakantiegangers de gelegenheid, een auto te huren en meteen na aankomst op de bestemming veilig en snel de weg op te gaan.

  Dankzij deze service hoeven reizigers niet langer naar de balie van het verhuurbedrijf te gaan en er in de rij te gaan staan, wat soms nogal tijdrovend kan zijn. Nu kunnen zij de autosleutels direct bij het parkeerterrein ophalen, waardoor ze tijd kunnen besparen en bovendien het contact met andere personen kunnen beperken. Dit, samen met de extra reinigingsmaatregelen en -procedures die sinds het begin van de Coronapandemie getroffen zijn, heeft tot gevolg dat klanten kunnen profiteren van contactloos ophalen door zelfbediening, waardoor ze zichzelf en medepassagiers optimaal kunnen beschermen.

  Het uitgekiende online reserveringssysteem van Auto Europe biedt nu de mogelijkheid aan, een auto te huren met Europcars Premium Pick-Up service, met autosleutelautomaten op een toenemend aantal bestemmingen. Wanneer u online een boeking plaatst, kunt u de beschikbaarheid ervan heel eenvoudig controleren, en in een mum van tijd boeken.


  Europcar Premium verhuur: Wat houdt deze premium ophaalservice in?

  Tijdens het hoogseizoen zoals Kerstmis en de zomervakantie, kan het ophalen van een huurauto vanwege de grote navraag iets moeizamer zijn. Papieren moeten worden ingevuld, en alle details van de hoofdbestuurder moeten worden gecontroleerd - en dat alles na een lange vlucht, wat nog vermoeiender kan zijn als u met kinderen onderweg bent.

  Stelt u zich eens voor dat u de autosleutels kunt ophalen zonder in de rij te moeten staan, en zonder paperassen in te moeten vullen!

  Dit is precies de gedachte waarop de nieuwe Premium Pick-Up service van Europcar baseert, waardoor het ophaalproces versneld wordt en de gewoonlijke struikelblokken die bij autohuur kunnen voorkomen, vermeden kunnen worden.

  Bij Auto Europe streven wij ernaar, onze klanten een zo positief mogelijke autohuurervaring te laten beleven, met een vlotte sleutelovergave en een spoedig doorreizen. Dankzij Europcars Premium Pick-Up service zult u niet bij de autoverhuurbalie in de rij moeten gaan staan, en uw sleutels liggen voor u klaar in de automaat op de ophaallocatie.

  U zult razendsnel achter het stuur van uw huurauto zitten, en in alle rust aan uw reis kunnen beginnen!


  Een auto huren bij Europcar zonder te moeten wachten

  Europcar Premium Pick-Up zelfbediening sleutelautomaatAls zelfbedieningsproduct is het Premium Pick-up pakket van Europcar één der veiligste en handigste manieren om in de huidige tijd te reizen. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet u uw huurauto met het Europca Premium Pick-Up paket gereserveerd hebben, en erin toestemmen alle nodige documenten hoog te laden, zoals uw rijbewijs, paspoort enzovoorts. Wanneer alle elementen van uw boeking van te voren bevestigd zijn, inclusief uw betaling vooraf, is het enige wat u nog moet doen, met de elektronische validering van uw huurcontract akkoord gaan, en de algemene voorwaarden accepteren.

  Wanneer u online uw boeking voltooid heeft, zult u een bevestiging per e-mail toegestuurd krijgen met belangrijke informatie omtrent uw autohuur. Zodra u deze ontvangen heeft, moet u zich vooraf registreren voor de zelfbedieningsservice online alvorens u op de ophaallocatie aankomt. Om het registratieproces vooraf te kunnen afronden moet u uw boeking paraat hebben met de ophaaldatum en het boekingsnummer, alsmede uw rijbewijs, creditcard en paspoort of identiteitskaart.

  Na aankomst op uw bestemming moet u de volgende stapjes volgen om uw huurauto met Europcars Premium Pick-Up op te kunnen halen, en de autosleutels uit de zelfbedieningsautomaat te verkrijgen:

  1. Selecteer de taal van uw keuze.
  2. Scan de QR-code die op uw voucher is gedrukt, of voer uw boekingsnummer en uw geboortsdatum in.
  3. Selecteer een voertuig in de door u gekozen categorie.
  4. Betaal de borgsom voor de benzine met uw credit-/debitcard. U dient voor het betalen van deze borgsom met uw creditcard toestemming te geven, en na het einde van de huurperiode zal deze weer worden vrijgegeven/teruggestort zoals overeengekomen in de algemene voorwaarden.
  5. Haal uw autosleutels op, en geniet van uw vakantie!


  Voordelen van Europcars Premium Pick-Up

  ✔ Vermijd wachtrijen

  De Premium Pick-up service van Europcar is een snelle manier uw huurauto op te halen en zonder verdere vertraging aan uw vakantie te beginnen. Het is het perfecte systeem voor iedereen die haast heeft, of geen tijd aan de balie wil verkwisten met het invullen van formulieren enzovoorts. Na aankomst hoeft u niet eens naar de balie van Europcar te zoeken, maar kunt u direct naar de sleutelautomaat op de ophaallocatie gaan en uw sleutels ophalen.

  ✔ Geen kleine lettertjes

  Bij Auto Europe staat de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Met het Premium Pick-up servicepakket van Europcar is alles geregeld vóór het ophalen, zonder verborgen kosten, zodat u als onze klant er gerust op kunt zijn, dat u in goede handen bent en u van uw reis kunt genieten.

  ✔ Bekroonde medewerkers

  Profiteert u van de Premium Pick-Up service van Europcar, dan hoeft u zich noch met lastige wachtrijen, noch met paperassen bezig te houden, en is alles van tevoren geregeld. Desalniettemin kan het gebeuren dat u assistentie nodig heeft onderweg, omdat u pech heeft gekregen of om wat voor andere reden dan ook. Dan is het goed te weten dat de deskundige en vriendelijke medewerkers van Auto Europe voor u klaar staan om alles meteen in goede banen te leiden, mocht dat nodig zijn.

  ✔ Veiligheid voorop

  Ook online is veiligheid een kwestie die Auto Europe uiterst serieus neemt, dus alle klanten die kiezen voor Europcars Premium Pick-up service kunnen ervan verzekerd zijn, dat hun details en documenten gedurende het complete valideringsproces strikt beschermd zullen zijn.


  Veelgestelde vragen over Europcars Premium Pick-Up

  Hieronder gaan wij in op de meest gestelde vragen die over het Premium Pick-Up servicepaket van Europcar worden gesteld, zoals wat er bij de prijs is inbegrepen, en waar dit paket beschikbaar is. Scrol naar beneden zodat u de antwoorden op deze vragen kunt lezen, alvorens u uw volgende huurauto bij Auto Europe reserveert.


  Wat is er inbegrepen in Europcars Premium Pick-up pakket?

  In de prijs van Europcars Premium Pick-Up pakket is inbegrepen: géén blijvend eigen risico bedrag bij schade, bescherming bij diefstal, vol-vol tankregeling, ongelimiteerde kilometers, volledige dekking van schade aan voorruit, raampjes, lichten en banden, dekking voor assistentie bij pech onderweg, jonge bestuurderstoeslag, apparaatje voor automatische tolbetaling op de Via Verde (uitgezonderd zijn de Portugese eilanden Madeira an de Azoren), een vermindering van de borgsom en Europcars Premium Pick-Up service.

   

  Welke vestigingen bieden deze service aan?

  Europcars Premium Pick-Up service is beschikbaar in Portugal op de volgende luchthavens:

  1. Lissabon Airport
  2. Porto Airport
  3. Faro Airport
  4. Madeira/Funchal Airport

   

  Waar bevinden zich de autosleutelautomaten?

  Lissabon Airport

  Op de luchthaven van Lissabon zult u de Europcars Premium Pick-up sleutelautomaten in het kantoortje van Europcar vinden, rechts in de sectie waar de autoverhuurbedrijven te vinden zijn. (Volg de bordjes in de aankomsthal.)

  Porto Airport

  Op de luchthaven van Porto Airport vindt u de sleutelautomaten in de vestiging van Europcar die u bereikt met een shuttlebus, waarvoor de bushalte te vinden is buiten het terminalgebouw bij de RAC bushaltes.

  Faro Airport

  Op de luchthaven van Faro bevindt zich de sleutelautomaat in het Europcar kantoortje dat in de autoverhuurderszone buiten de hoofdterminal ligt. Als u uw koffers heeft opgehaald, volgt u de bordjes naar de Rent a Car Area. De automaat is in het kantoortje aan de rechterkant geplaatst.

  Madeira/Funchal Airport

  Op de luchthaven van Madeira/Funchal moet u direct als u de bagagebandenruimte verlaat rechts, en na een paar meter zult u de sleutelautomaat van Europcars Premium Pick-Up zien staan.

   

  Waar kan ik mijn huurauto ophalen nadat ik de sleutels heb opgehaald?

  De locatie van het voertuig beschreven zal in de samenvatting van uw huurovereenkomst staan, die wordt uitgeprint door de sleutelautomaat op het moment dat u de sleutels haalt.

   

  De documenten die ik bij het ophalen van de huurauto heb ontvangen geven onjuiste informatie weer met betrekking tot de staat van het voertuig/de brandstof/stroom - wat nu?

  Wanneer u de auto ophaalt, heeft u de gelegenheid te controleren of de informatie over de auto (inclusief staat van de wage/brandstof/stroom) op de documenten die u van Europcar heeft gekregen, juist is weergegeven. Als u vindt dat dit niet het geval is, kunt u een e-mail sturen aan het onder punt 10 van de algemene voorwaarden genoemde adres, of u kunt ter plaatse een medewerker van Europcar benaderen, als u dat liever wilt.