Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN GRANADA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Granada - Beste tarieven met Auto Europe

  Granada ligt in het zuiden van Spanje, in de regio Andalusië. Reserveer autohuur in Granada en ontdek deze prachtige stad in het zuiden van Spanje. De belangrijkste bezienswaardigheid in Granada is het Alhambra, een middeleeuws paleis dat beroemd is om zijn unieke Moorse architectuur. Het paleis staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard. Andere interessante plekken om te bezoeken zijn het zomerpaleis Generalife, waar u door de prachtige tuinen kunt wandelen, of de oude Arabische wijk Albaicin met typische smalle straatjes en kleine pleinen. Ook in het stadscentrum van Granada vindt u vele interessante gebouwen, zoals de kathedraal van Granada, één van de grootste ter wereld. De omgeving van Granada is ook zeker de moeite waard om te ontdekken. Granada ligt aan de voet van het Sierra Nevada gebergte en vanuit de stad kunt met een huurauto makkelijk een uitstapje naar de bergen maken.

  Auto huren in Granada

  Met autoverhuur in Granada via Auto Europe heeft u de vrijheid om overal naar toe te gaan. Boek een huurauto in Granada en ontdek deze historische stad in Spanje op uw gemak. Een auto huren in Granada via Auto Europe is gemakkelijk en geeft u grote flexibiliteit. Tot 48 uur voor vertrek kunt u uw reservering kosteloos annuleren. Als u vragen heeft over autoverhuur in Spanje of als u een huurauto wilt reserveren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Verkeer en parkeren in Granada

  Vanuit Granada kunt u over verschillende wegen de mooie omgeving van Granada bezoeken. Rij met uw huurauto in Granada over de snelwegen A-92 en A-45 naar de stad Cordoba. Of rij over de snelweg A-44 richting de kust en breng een bezoek een de kustplaats Nerja. en geniet van de Middellandse Zee. Het vliegveld van Granada ligt ten westen van de stad. Via de snelwegen A-44 en A-92 kunt u vanuit Granada naar het vliegveld rijden. In de stad vindt u meerdere parkeergarages waar u uw huurauto in Granada kunt parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Granada Airport