Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP DE BALEAREN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op de Balearen - Vind uw perfecte huur

  De Balearen is een eilandengroep die bij Spanje hoort. De Balearen liggen in de Middellandse Zee voor de kust ter hoogte van Valencia. Huur een auto op de Balearen en u heeft de beste mogelijkheid om de eilanden te leren kennen. De eilandengroep heeft één officiële hoofdstad: Palma de Mallorca. De eilanden zijn bekend en geliefd om hun milde klimaat het hele jaar door. Op alle zeven eilanden vindt u prachtige uitgestrekte stranden waar u ontspannen van de zon en het helderblauwe water van de Middellandse Zee kunt genieten. De Balearen bieden u tal van mogelijkheden om uw vakantie door te brengen, zoals ontspannen aan het strand, wandelen door de leuke oude steden en kustplaatsen, de prachtige natuur bekijken of surfen aan de kust. Naast de grote eilanden Mallorca en Ibiza, bestaan de Balearen uit Menorca, Formentera en twee kleine eilandjes.

  Auto huren op de Balearen

  Met een huurauto op de Balearen via Auto Europe en u kunt overal naar toe gaan. Boek bijvoorbeeld een huurauto op Mallorca en ontdek dit zonnige eiland op uw gemak. Een auto huren bij Auto Europe is gemakkelijk en goedkoop. Onze autohuur prijzen zijn bijzonder concurrerend. Daarnaast rekenen wij geen extra kosten voor het betalen met een creditcard. Als u vragen heeft over autohuur in Spanje of als u een huurauto wilt reserveren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Via het telefoonnummer +31 85 001 2614 zijn onze reserveringsmedewerkers 7 dagen in de week bereikbaar.

  Verkeer en parkeren op de Balearen

  De vier grote eilanden van de Balearen hebben een goed uitgebouwd wegennet. Met uw huurauto op de Balearen kunt u gaan en staan waar u wilt. De steden en kustplaatsen op de eilanden zijn allemaal prima met een huurauto te bereiken. Vanaf de verschillende vliegvelden op de Balearen kunt u over snelwegen naar de grotere plaatsen rijden. Uw huurauto kunt u op de eilanden op parkeerplaatsen parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Balearen Airport