Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  Voordelige autoverhuur in Sevilla

  Autohuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Meer dan 20,000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Sevilla met Auto Europe

  Sevilla is de hoofdstad van Andalusië en de provincie Sevilla in Spanje. Het ligt aan de oostzijde van de Guadalquivir rivier ongeveer 550 kilometer ten zuidwesten van Madrid en ongeveer 87 kilometer ten noorden van de Atlantische Oceaan. Het is op vier na grootste stad van Spanje en heeft ongeveer 700.000 inwoners. Sevilla wordt vaak bestempeld als de mooiste stad van Spanje en dat is niet voor niets. De oude binnenstad en wijken met kleine smalle straatjes zijn bijzonder mooi en maken veel indruk. Natuurlijk valt het te betwisten of het daadwerkelijk de mooiste stad van Spanje is omdat er zo veel andere mooie steden zijn in Spanje.

  Bij Auto Europe kunt u kiezen uit een enorm wagenpark dankzij onze samenwerking met nationale en internationale autoverhuurbedrijven. Een auto huren in Sevilla gaat eenvoudig en goedkoop via onze website. U kunt uw geboekte huurauto direct na aankomst op de luchthaven ophalen of bij een station in het stadscentrum van Sevilla. Zo kunt u snel beginnen met het verkennen van deze prachtige stad.

  Verkeer en Parkeren

  In Spanje rijdt men aan de rechterkant net als in Nederland en het is verplicht voor alle inzittenden om een riem te dragen. Telefoneren is niet toegestaan tenzij het via een handsfree set gebeurd. Het maximale alcohol promillage wat is toegestaan achter het stuur bedraagt 0,5, maar het is natuurlijk veel beter om helemaal nuchter te rijden. De meeste verkeersregels zijn dus gelijk aan die in Nederland. Lees onze bestuurdersinformatie voor uitgebreidere info omtrent de regels in Spanje.

  Parkeren

  De parkeertarieven worden bepaald door de lokale gemeentes in Spanje en deze kunnen van plaats tot plaats verschillen. Let daarom bij het parkeren goed op de verkeersborden. Hierop staan de regels aangegeven en u komt dan niet voor onaangename verassingen te staan. Kaartjes kunnen worden gekocht bij de automaten in de buurt van de parkeerplaats, de prijs is afhankelijk van de gewenste parkeerduur. Parkeerverboden worden aangegeven door de gele lijnen op de stoeprand. Naast parkeren op straat zijn er ook ondergrondse parkeergarages met borden die de beschikbare parkeerplaatsen aangeven.

  Geografische informatie

  Een auto huren in Sevilla maakt het mogelijk om eenvoudig en comfortabel deze prachtige oude stad te verkennen. Sevilla is een zeer hete stad en het straatbeeld wordt dan ook gekenmerkt door de vele doeken die de zon moeten tegenhouden. Met een gemiddelde jaartemperatuur van 25 graden en zeer milde winters is Sevilla in elk seizoen een aantrekkelijke vakantiebestemming. De stad heeft veel arabische invloeden die gemengd zijn met het Spanje zoals dat in andere steden het geval is. Dit maakt de stad extra bijzonder en mooi.

  Vanwege de ligging in de buurt van Portugal kunt u van de gelegenheid gebruik maken om de grens over te gaan. U kunt dan bijvoorbeeld de stad Faro bezoeken. U kunt daar lekker ontspannen op de prachtige stranden aan de zee.

  Sevilla Airport

  Naam: San Pablo Airport (Aeropuerto de Sevilla)(SVQ)
  Website: Website Sevilla Airport
  Telefoon: +34 954 44 90 00
  Routebeschrijving en info: Sevilla Airport ligt ongeveer 10 kilomter ten noordoosten van Sevilla. Er vinden hoofdzakelijk binnenlandse vluchten plaats. Wat betreft het aantal binnenlandse vluchten wat het verwerkt, staat het op de zesde plaats in Spanje.

  Openbaar Vervoer

  Autoverhuur in Sevilla is natuurlijk comfortabel echter beschikt de stad ook over een goed openbaar vervoersnetwerk. Het Santa Justa treinstation is het centraal station van Sevilla en biedt u met de AVE trein een snelle en betrouwbare directe verbinding met Madrid. Tevens is er ook een goed ontwikkeld metronetwerk (Cercanías RENFE) welke bestaat uit vijf lijnen:

  C-1: Lebrija - Utrera - Santa Justa - Lora del Río
  C-2: Santa Justa - Cartuja
  C-3: Santa Justa - Cazalla - Constantina
  C-4: Línea Circular
  C-5: Virgen del Rocío - Santa Justa - Benacazon

  Met de bussen van TUSSAM (Transportes Urbanos de Sevilla) is er ook de mogelijkheid om naar nabijgelegen en verder weg gelegen steden te reizen. Er is zelfs een verbinding met Lissabon in Portugal.

  Handige links

  Toeristische Informatie

  Terug naar boven

  Verbeter uw ervaring

  U gebruikt een browser die wij niet ondersteunen. Upgrade uw browser voor een betere gebruikersbelevenis en veiligheid.

  We raden aan de laatste versie van Chrome of Firefox te gebruiken