Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN SANTIAGO

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Santiago - Boek en bespaar

  De stad Santiago wordt ook wel Santiago de Compostela genoemd en ligt in het noord-westen van Spanje. Met een huurauto in Santiago kunt u deze beroemde stad en de mooie omgeving ontdekken. Santiago is wereldberoemd als bedevaartsoord en als eindpunt van diverse pelgrimstochten in Europa. Santiago heeft een historisch stadscentrum en het oude gedeelte van de stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezichtig de imposante kathedraal van Santiago aan het Plaza de Obradoiro, het plein voor de kathedraal. De kathedraal uit de elfde eeuw is gebouwd in verschillende architectuurstijlen en absoluut een bezoek waard. Wandel door de oude binnenstad en bewonder de vele prachtige oude gebouwen, die het centrum van Santiago rijk is. Als u de smaak van Santiago en Galicië wilt proeven, probeer dan in één van de restaurants de lokale specialiteit vieira, een schelpdier dat aan de Galicische kust wordt gevangen. Bezoek met uw autohuur in Santiago de Spaanse regio Galicië en de havenstad Vigo, die ten noorden van Portugal ligt.

  Auto huren in Santiago

  Met een huurauto via Auto Europe en u heeft de vrijheid om overal naar toe te gaan. Boek een huurauto in Santiago en ontdek deze prachtige stad in Spanje op uw eigen manier. Een auto huren bij Auto Europe is gemakkelijk en geeft u grote flexibiliteit. Tot 48 uur voor vertrek kunt u uw reservering kosteloos annuleren. Als u vragen heeft over autoverhuur in Spanje of als u een huurauto wilt reserveren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Verkeer en parkeren in Santiago

  Een huurauto in Santiago is het beste vervoermiddel om deze prachtige stad en de omgeving te verkennen. Santiago ligt aan de snelweg E-1 en is goed bereikbaar. In noordelijke richting rijdt u over deze snelweg naar de havenstad La Coruna en in zuidelijke richting rijdt u over de E-1 naar Vigo. Het vliegveld van Santiago ligt ongeveer 10 kilometer ten oosten van de stad. Uw huurauto in Santiago kunt u tegen betaling in de stad parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Santiago Airport