Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN JEREZ

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Jerez tegen de beste tarieven

  Jerez wordt ook wel Jerez de la Frontera genoemd. Reserveer autohuur in Jerez en ontdek deze prachtige stad in het zuiden van Spanje op uw gemak. Jerez ligt in de regio Andalusië aan de zuid-westkust van Spanje aan de Atlantische Oceaan. De stad heeft een gezellig oud centrum waar u in de vele oude gebouwen de historie van de stad terug kunt zien. Bezoek de bijzondere kathedraal van Jerez of wandel langs één van de vele authentieke stadspaleizen. In Jerez moet u zeker de beroemde sherry proeven. Jerez is bekend als geboorteplaats van de sherry, waarbij het woord sherry ook afgeleid is van de naam Jerez. Overal in de stad vindt u wijnkelders, de bodega´s, waar u de sherry kunt proeven. Naast de sherry is Jerez ook de geboorteplaats en het centrum van flamenco. Laat u betoveren door deze unieke Spaanse dans en muziekstijl. Bezoek een flamencoconcert of volg zelf een cursus flamenco. U kunt met autoverhuur in Jerez ook de regio Andalusië en de mooie omgeving van Jerez verkennen. Bezoek de havenstad Cadiz of ga naar de prachtige stad Sevilla.

  Auto huren in Jerez

  Een auto huren in Jerez geeft u de mogelijkheid om het warme zuiden van Spanje op uw eigen manier te ontdekken. Een autohuur bij Auto Europe garandeert u uitstekende service en grote flexibiliteit. Bij ons kunt u tot 48 uur voor vertrek uw reservering kosteloos annuleren. Als u een huurauto wilt reserveren of als u vragen heeft over autohuur in Spanje, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Via het telefoonnummer +31 85 001 2614 zijn onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar.

  Verkeer en parkeren in Jerez

  Jerez ligt aan de snelwegen E-5 en A-4 en dat zorgt ervoor dat u eenvoudig met uw huurauto in Jerez naar de omliggende plaatsen kunt rijden. Het vliegveld van Jerez ligt ten noord-oosten van de stad en is gemakkelijk per huurauto te bereiken. Over de snelweg E -5 in noordelijke richting rijdt u naar de stad Sevilla. Via de snelweg A-4 rijdt u naar de kust en naar de havenstad Cadiz. In Jerez zijn meerdere parkgarages waar u uw huurauto in Jerez kunt parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Jerez Airport