Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN VIGO

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Vigo tegen de beste tarieven

  Vigo ligt aan de westkust van Spanje aan de Atlantische Oceaan. Met autoverhuur in Vigo kunt u deze levendige havenstad het beste ontdekken. Vigo heeft een oud centrum met interessante bezienswaardigheden. Wandel door het historische stadscentrum en bezichtig de Castro, de voormalig vesting van Vigo of ga naar Berbés, de oude visserswijk. Voor natuurliefhebbers heeft Vigo ook een en ander te bieden. Voor de kust liggen drie kleine eilanden die u met een veerboot kunt bezoeken en waar u bijzondere flora en fauna kunt genieten. Met uw autohuur in Vigo kunt u door de regio Galicië rijden en de mooie steden rondom Vigo bezoeken. Breng een bezoek aan de beroemde bedevaartsstad Santiago de Compostela of ga naar de interessante kustplaats La Coruna. Vigo ligt vlakbij de grens met Portugal.

  Auto huren in Vigo

  Huur een auto via Auto Europe en u heeft de vrijheid om overal naar toe te gaan. Boek een huurauto in Vigo en ontdek deze stad in Spanje op uw manier. Een auto huren bij Auto Europe is gemakkelijk en geeft u grote flexibiliteit. Tot 48 uur voor vertrek kunt u uw reservering kosteloos annuleren. Als u vragen heeft over autohuur in Spanje of wilt u een auto huren in Vigo, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer +31 85 001 2614. Indien u met uw huurauto in Vigo Portugal wilt bezoeken dient u dit bij de reservering aan te geven.

  Verkeer en parkeren in Vigo

  De stad Vigo ligt aan meerdere wegen en is daardoor goed bereikbaar. Het vliegveld van Vigo ligt ten oosten van de stad en kunt u vanuit Vigo eenvoudig bereiken. Over de snelweg E-1 in noordelijke richting rijdt u langs de kust naar de steden Santiago de Compostela en La Coruna. Over de snelweg E-1 in zuidelijke richting rijdt u naar buurland Portugal. Vigo is de grootste stad in de regio en in de binnenstad kunt u tegen betaling uw huurauto in Vigo parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Vigo Airport