Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN TARRAGONA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Tarragona - Vind uw perfecte huur

  Tarragona ligt aan de oostkust van Spanje, ten zuid-oosten van de stad Reus. Met autohuur in Tarragona heeft u alle vrijheid om deze historische stad en de zonnige Spaanse kust te verkennen. Tarragona ligt direct aan de Middellandse Zee en in de buurt van de stad zijn de verschillende badplaatsen. Geniet van de zon en de zee op één van de vele stranden die u in en rondom de havenstad Tarragona vindt. Bezoek met uw autoverhuur in Tarragona de populaire badplaats Salou en stort u in het bruisende uitgaansleven.

  Tarragona zelf heeft veel interessante bezienswaardigheden. Wandel door het historische stadscentrum en bekijk de kathedraal van Tarragona of geniet van het uitzicht op zee en de levendige haven. Ook vindt u in Tarragona de overblijfselen van de voormalige Romeinse stad Tarraco, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Hier kunt u unieke archeologische gebouwen bezichtigen, zoals een Romeins amfitheater, een aquaduct en een oude stadsmuur. Als u meer zin in actie heeft, is een bezoek aan het pretpatk PortAventura een must. Dit pretpark ligt tussen Tarragona, Reus en Salou in en met uw huurauto in Tarragona is het gemakkelijk te bereiken. PortAventura heeft vele spannende en snelle attracties voor jong en oud en het is één van de grootste pretparken van Europa.

  Auto huren in Tarragona

  Boek een huurauto in Tarragona en ontdek de zonnige oostkust van Spanje op uw gemak. Een auto huren in Tarragona bij Auto Europe is gemakkelijk en geeft u grote flexibiliteit. Bij ons kunt u tot 48 uur voor vertrek uw reservering kosteloos annuleren. Als u een huurauto wilt reserveren of als u vragen heeft over autohuur in Spanje, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Verkeer en parkeren in Tarragona

  Langs Tarragona lopen meerdere wegen, zodat u uitstekende mogelijkheden heeft om de omgeving van de stad met uw huurauto te verkennen. Over de snelweg E-15 kunt u langs de kust rijden en de kustplaatsen Salou en Barcelona bezoeken. Het vliegveld van Tarragona ligt direct ten noorden van de stad tussen Tarragona en Reus in. Vanuit de stad is het vliegveld makkelijk te bereiken. Uw huurauto in Tarragona kunt u in parkeergarages en parkeerplaatsen parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Tarragona/Reus Airport