Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN THESSALONIKI

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren Thessaloniki met Auto Europe

  Thessaloniki ligt in het noorden van Griekenland, direct aan de kust. Huur een auto in Thessaloniki en leer deze levendige havenstad kennen. De Griekse zon, heerlijke terrasjes, sfeervolle restaurants en romantische straatjes: dat is Thessaloniki! Bezoek de Rotonda, de Boog van Galerius en De Witte Toren. Ook de nabijgelegen stranden zijn een bezoekje meer dan waard. Met de autoverhuur in Thessaloniki van Auto Europe wordt uw vakantie absoluut onvergetelijk. Door de samenwerking met talrijke gerenommeerde partners zoals Avis of Hertz bieden wij u een ruime keuze aan autohuur in Thessaloniki. Weten hoe anderen hun autohuur in Thessaloniki hebben ervaren? Bekijk eens onze pagina met autohuur beoordelingen in Thessaloniki. Populaire verhuurlocaties in Thessaloniki zijn:

  • Autoverhuur Thessaloniki Airport:Openingstijden:
   Maandag-Zondag 07:00 AM-11:00 PM
  • Autoverhuur Thessaloniki Downtown Office 13 Km Thessaloniki Airport Rd:
   Maandag-Zondag 08:00 AM-09:00 PM
  • Autoverhuur Thessaloniki Downtown Office 5 G. Papandreou:
   Maandag-Zaterdag 08:00 AM-09:00 PM
   Zondag: gesloten

  Openingstijden in Thessaloniki

  Als u een huurauto in Thessaloniki gehuurd heeft, dan is het handig om te weten wanneer bijvoorbeeld winkels en restaurants geopend zijn. De onderstaande openingstijden geven een indicatie, wanneer bepaalde winkels en bedrijven geopend zijn. De tijden kunnen afwijken van openingstijden ter plaatse.

  • Musea: doorgaans geopend van dinsdag t/m zondag, van 08.30 tot 15.00 uur

  • Postkantoren: geopend van maandag t/m vrijdag, van 07.30 tot 14.00 uur, in grote steden zijn de postkantoren ´s middags langer open

  • Restaurants: doorgaans dagelijks geopend van 13.00 tot 15.00 uur voor lunch en van 21.00 tot middernacht voor diner

  • Winkels: maandag, woensdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 20.30 uur. In grote steden en in belangrijke toeristische plaatsen zijn supermarkten en winkelcentra op werkdagen geopend van 08.00 of 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 of 09.00 tot 15.00 uur.

  Autohuur tips

  Hieronder vindt u belangrijke informatie, betreffende het ophalen van de huurauto in Thessaloniki. Vergeet a.u.b. niet uw rijbewijs, paspoort en uw voucher aan de verhuurder ter plaatse in Thessaloniki te overleggen. Een geldige credit card (op uw naam) is eveneens noodzakelijk, voor de borg. Voordat u de huurauto in ontvangst neemt, dient u de auto zorgvuldig te controleren op reeds bestaande schade (krassen e.d.) en indien van toepassing, de verhuurder hierop te attenderen.

  Wij verzoeken u vriendelijk, de algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. Indien u, ter plaatse in Thessaloniki, nog vragen heeft betreffende uw autohuur in Griekenland, dan kunt u ons via het gratis telefoonnummer uit Thessaloniki: 00 800 11 574 0300 bereiken. Voordelig en gemakkelijk; dat is Auto Europe!

  Handige links

  Officiële luchthaven site Thessaloniki Airport