Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP KOS

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Kos - Beste tarieven met Auto Europe

  Het eiland Kos ligt in de Griekse eilandengroep Dedakonese in het zuidoosten van Griekenland. Bezoek Kos met een huurauto van Auto Europe. De hoofdstad van Kos is Kos Stad, een levendige havenstad met vele bezienswaardigheden, winkels en gezellige terrassen. De stad heeft een mooi oud centrum en een bruisend uitgaansleven met café´s, bars en discotheken. De sporen van de klassieke oudheid en de oude Griekse cultuur kan men bewonderen bij één van de vele interessante ruïnes. De bekendste bezienswaardigheid is het Asklepion, een imposant bouwwerk dat ooit een kuuroord was.

  De andere plaatsen op het eiland, Kardamena en Asfendiou, zijn ook een bezoek waard en met een huurauto op Kos kunt u ze prima bereiken. De natuur op het eiland is zeer afwisselend met bergen, ravijnen en uitgestrekte stranden. Op sportief gebied heeft het kleine eiland ook veel te bieden. Op Kos kunt u fietsen, wandelen, windsurfen, duiken en zwemmen. Auto Europe biedt u, door de samenwerking met toonaangevende partners zoals Hertz, Avis en National Car Rental, een breed scala aan huurauto´s in Kos aan. Hieronder volgen enkele voorbeelden van populaire locaties in Kos:

  • Kos Airport: openingstijden: maandag - zondag 8:00 uur tot 21:00 uur
  • Kos Vassilios Giorgiou 10: openingstijden: maandag - zondag 08:00 tot 13:00 uur en van 18:00 tot 21:00 uur
  • Kos kantoor Vas. Georgiou B Ave. 46: openingstijden: maandag - zondag 08:00 tot 14:00 uur en van 18:00 tot 21:00 uur

  Openingstijden op Kos

  Bent u onderweg met een huurauto op Kos? Dan is het handig om te weten wanneer bijvoorbeeld winkels en restaurants geopend zijn. De onderstaande openingstijden geven een indicatie, wanneer bepaalde winkels en bedrijven geopend zijn. De tijden kunnen afwijken van openingstijden ter plaatse.

  • Musea: doorgaans geopend van dinsdag t/m zondag, van 08.30 tot 15.00 uur

  • Postkantoren: geopend van maandag t/m vrijdag, van 07.30 tot 14.00 uur, in grote steden zijn de postkantoren ´s middags langer open

  • Restaurants: doorgaans dagelijks geopend van 13.00 tot 15.00 uur voor lunch en van 21.00 tot middernacht voor diner

  • Winkels: maandag, woensdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 20.30 uur. In grote steden en in belangrijke toeristische plaatsen zijn supermarkten en winkelcentra op werkdagen geopend van 08.00 of 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 of 09.00 tot 15.00 uur.

  Autoverhuur Kos - Voorwaarden

  Hieronder vindt u belangrijke informatie over het huren van een auto op Kos. Vergeet niet uw paspoort, rijbewijs en uw voucher mee te nemen naar het autoverhuurbedrijf op Kos. U dient ook een geldige creditcard (uitgegeven op naam van de hoofdbestuurder) voor de borg mee te nemen. Voorafgaand aan het ondertekenen van het verhuurcontract, raden wij u aan de auto te controleren op reeds bestaande schade. Lees ook de huurvoorwaarden aandachtig door. Mocht u meer informatie wensen over autoverhuur op Kos of heeft u vragen over autohuur in Griekenland in het algemeen, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken via +31850012614.