Auto Europe

  • NEDERLAND
  • Neem contact op met onze huurspecialisten

    VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN LESBOS

    Autohuur Wereldwijd
    Alamo Rental Car
    Avis Car Rental
    Budget Rental Car
    Dollar Car Rental
    Europcar
    Hertz
    National Car Rental
    Sixt Rent a Car
    Autohuur Wereldwijd
    Waarom via ons boeken?
    • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
    • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
    • Geen creditcardkosten
    • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
    • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

    Auto huren op Lesbos - Beste tarieven gegarandeerd

    Lesbos is één van de grootste eilanden van Griekenland en ligt vlak voor de kust van Turkije. Met een huurauto op Lesbos kunt u gaan en staan waar u wilt. Het zuidelijke deel van het eiland is erg vruchtbaar en bebost met miljoenen olijfbomen. De hoofdstad Mytilini is het economische en culturele hart van de Egeïsche regio. Deze oude stad heeft verschillende bezienswaardigheden zoals een antiek amphitheater en de resten van het kasteel van Mytilini. Daarnaast beschikt de stad over een haven en een vliegveld en is daardoor een prima uitvalsbasis om met een huurauto het eiland Lesbos te ontdekken. U kunt met uw autohuur op Lesbos bijvoorbeeld een excursie maken naar de plaats Agiasos, de hoogstgelegen plaats van het eiland met een orthodoxe kathedraal. Een andere bijzondere plek is het versteende woud bij Sigri, waar u eeuwenoude versteende bomen kunt bekijken. De natuur op het eiland Lesbos is veelzijdig en u vindt er zowel zand- als kiezelstranden. Auto Europe biedt u een breed scala aan huurauto's in Lesbos aan. Hieronder volgen enkele voorbeelden van populaire locaties in Lesbos:

    • Lesbos Airport: openingstijden: maandag - zondag 08:00 tot 21:00 uur
    • Lesbos Stadskantoor, 87 Kountourioti Str.: openingstijden: maandag - vrijdag 07.00 tot 22.00 uur, zaterdag - zondag 07:00 tot 14:00 uur en van 17:00 tot 20:00 uur
    • Lesbos, 87 Kountouriotou Str.: openingstijden: maandag - zondag 08:00 tot 21:00 uur

    Openingstijden op Lesbos

    Wanneer u een huurauto op Lesbos heeft, dan is het handig om te weten wanneer bijvoorbeeld winkels en restaurants geopend zijn. De onderstaande openingstijden geven een indicatie, wanneer bepaalde winkels en bedrijven geopend zijn. De tijden kunnen afwijken van openingstijden ter plaatse.

    • Musea: doorgaans geopend van dinsdag t/m zondag, van 08.30 tot 15.00 uur

    • Postkantoren: geopend van maandag t/m vrijdag, van 07.30 tot 14.00 uur, in grote steden zijn de postkantoren ´s middags langer open

    • Restaurants: doorgaans dagelijks geopend van 13.00 tot 15.00 uur voor lunch en van 21.00 tot middernacht voor diner

    • Winkels: maandag, woensdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 20.30 uur. In grote steden en in belangrijke toeristische plaatsen zijn supermarkten en winkelcentra op werkdagen geopend van 08.00 of 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 of 09.00 tot 15.00 uur.

    Autoverhuur op Lesbos - Voorwaarden

    Hieronder vindt u belangrijke informatie over het huren van een auto op Lesbos. Vergeet niet uw paspoort, rijbewijs en uw voucher mee te nemen naar het autoverhuurbedrijf op Lesbos. U dient ook een geldige creditcard (uitgegeven op naam van de hoofdbestuurder) voor de borg mee te nemen. Voorafgaand aan het ondertekenen van het verhuurcontract, raden wij u aan de auto te controleren op reeds bestaande schade. Lees ook de huurvoorwaarden aandachtig door. Mocht u meer informatie wensen over autoverhuur op Lesbos of heeft u vragen over autohuur in Griekenland in het algemeen, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken via +31850012614.

    Handige links

    Officiële luchthaven site Lesbos Airport