Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN PREVEZA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Preveza - Boek en bespaar

  Preveza is een provincie in de regio Epirus in Griekenland. Met een huurauto in Preveza kunt u deze regio in uw tempo leren kennen. De gelijknamige hoofdstad Preveza ligt aan een nauwe zeestraat, waar de Ambrakische Golf in verbinding staat met de Ionische Zee. De stad heeft een haven met gezellige taverna´s en een oud stadscentrum. Verspreid over de provincie Preveza zijn er vele bezienswaardigheden, die u met een huurauto goed kunt bereiken. De rijke geschiedenis van de regio is terug te zien in de verschillende Venetiaanse paleizen en byzantijnse kloosters, die u overal kunt vinden. Overblijfselen van de Romeinen zijn te zien in de stad Nikopolis, waar u ondermeer de resten van een oud theater kunt bezichtigen. Naast deze culturele hoogtepunten biedt de regio Preveza veel natuurschoon zoals het waterrijke landschap rondom de Ambrakische Golf. Door de samenwerking van Auto Europe met toonaangevende partners zoals Hertz, Avis en National Car Rental bieden wij u een breed scala aan huurauto's in Preveza aan. Met autoverhuur in Preveza kunt u deze traditionele, idyllische provincie op uw gemak verkennen.

  • Preveza Aktion Airport: openingstijden: maandag - zondag 08:00 tot 21:00 uur
  • Preveza Spiliadou Str. 2: openingstijden: maandag - zaterdag 08:00 tot 15:00 uur en van 18:00 tot 21:00 uur, zondag gesloten

  Openingstijden in Preveza

  Wanneer u met een huurauto in Preveza onderweg bent, dan is het handig om te weten wanneer bijvoorbeeld winkels en restaurants geopend zijn. De onderstaande openingstijden geven een indicatie, wanneer bepaalde winkels en bedrijven geopend zijn. De tijden kunnen afwijken van openingstijden ter plaatse.

  • Musea: doorgaans geopend van dinsdag t/m zondag, van 08.30 tot 15.00 uur

  • Postkantoren: geopend van maandag t/m vrijdag, van 07.30 tot 14.00 uur, in grote steden zijn de postkantoren ´s middags langer open

  • Restaurants: doorgaans dagelijks geopend van 13.00 tot 15.00 uur voor lunch en van 21.00 tot middernacht voor diner

  • Winkels: maandag, woensdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 20.30 uur. In grote steden en in belangrijke toeristische plaatsen zijn supermarkten en winkelcentra op werkdagen geopend van 08.00 of 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 of 09.00 tot 15.00 uur.

  Autoverhuur in Preveza - Voorwaarden

  Wanneer u een auto wilt huren in Preveza moet u op een aantal zaken letten. Vergeet niet uw paspoort, rijbewijs en uw voucher mee te nemen naar het autoverhuurbedrijf in Preveza. U dient ook een geldige creditcard (uitgegeven op naam van de hoofdbestuurder) voor de borg mee te nemen. Voorafgaand aan het ondertekenen van het verhuurcontract, raden wij u aan de auto te controleren op reeds bestaande schade. Lees ook de huurvoorwaarden aandachtig door. Mocht u meer informatie wensen over autohuur in Preveza of heeft u vragen over autohuur in Griekenland in het algemeen, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken via +31850012614.