Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN SAMOS

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Samos - Boek en bespaar

  Het eiland Samos ligt in het oosten van Griekenland vlak voor de kust van Turkije. Met een huurauto op Samos kunt u dit mooie eiland geheel zelfstandig verkennen. Samos is zeer bergachtig en heeft zelfs één van de hoogste bergen in de Egeïsche Zee. De hoofdstad van Samos heet Vathy of Samos Stad. Vathy heeft een pittoreske haven waar u de authentieke Griekse keuken in de vele restaurants en taverna´s kunt proeven. De andere bergdorpen en havenstadjes op het eiland kunt u met een autohuur op Samos goed bereiken. Naast de hoofdstad Vathy is ook de plaats Pythagorio een bezoek waard. Pythagorio is vernoemd naar de beroemde Griekse wiskundige Pythagoras, die op Samos geboren is. Verder heeft Samos vele prachtige zand- en kiezelstranden, waar u heerlijk van de zon en de zee kunt genieten. Met een goedkope huurauto op Samos blijft u flexibel en kunt u tegelijkertijd het prachtige eiland verkennen. U kunt een auto huren op Samos op de volgende locaties:

  • Samos Airport: openingstijden: maandag - zondag 08:00 tot 21:00 uur
  • Samos stadskantoor, 15 Sofouli Str.: openingstijden: maandag - zondag 08:00 tot 13:30 uur en van 17:30 tot 21:00 uur
  • Samos Pythagorion kantoor, 63 Logotheti St.: openingstijden: maandag - zondag 08:30 tot 14:00 uur en van 18:00 tot 21:00 uur

  Openingstijden op Samos

  Als u een huurauto op Samos gehuurd heeft, dan is het handig om te weten wanneer bijvoorbeeld winkels en restaurants geopend zijn. De onderstaande openingstijden geven een indicatie, wanneer bepaalde winkels en bedrijven geopend zijn. De tijden kunnen afwijken van openingstijden ter plaatse.

  • Musea: doorgaans geopend van dinsdag t/m zondag, van 08.30 tot 15.00 uur

  • Postkantoren: geopend van maandag t/m vrijdag, van 07.30 tot 14.00 uur, in grote steden zijn de postkantoren ´s middags langer open

  • Restaurants: doorgaans dagelijks geopend van 13.00 tot 15.00 uur voor lunch en van 21.00 tot middernacht voor diner

  • Winkels: maandag, woensdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 20.30 uur. In grote steden en in belangrijke toeristische plaatsen zijn supermarkten en winkelcentra op werkdagen geopend van 08.00 of 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 of 09.00 tot 15.00 uur.

  Autoverhuur Samos - Voorwaarden

  Hieronder vindt u belangrijke informatie over het auto huren op Samos. Vergeet niet uw paspoort, rijbewijs en uw voucher mee te nemen naar het autoverhuurbedrijf op Samos. U dient ook een geldige creditcard (uitgegeven op naam van de hoofdbestuurder) voor de borg mee te nemen. Voorafgaand aan het ondertekenen van het verhuurcontract, raden wij u aan de auto te controleren op reeds bestaande schade. Lees ook de huurvoorwaarden aandachtig door. Mocht u meer informatie wensen over autohuur op Samos of heeft u vragen over autohuur in Griekenland in het algemeen, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken via +31850012614.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Samos Airport