Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN KALAMATA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren Kalamata met Auto Europe

  Kalamata ligt in het zuiden van Griekenland op de Peloponessos. Kalamata is een levendige havenstad met een rijk verleden. Huur een auto in Kalamata en ontdek deze historische stad op uw eigen manier. De stad kent een aantal mooie bezienswaardigheden, die u tijdens uw verblijf in Kalamata zeker moet bezichtigen. In het stadscentrum ligt een burcht uit de 13e eeuw en verder vindt u in Kalamata een aantal bijzondere Byzantijnse kerken. Wandel over de promenade langs de haven en proef de Griekse keuken in één van de gezellige tavernes. Auto Europe biedt autohuur in Kalamata en een breed scala aan huurauto's in Kalamata aan. Hieronder volgen enkele voorbeelden van populaire locaties in Kalamata:

  • Huurauto Kalamata Airport: openingstijden: maandag - zondag 9:00 tot 21:00 uur.
  • Huurauto Kalamata stadslocatie: Pan. Kesari St.V 2: openingstijden:
   maandag - vrijdag 09:00 tot 20:00 uur
   Zaterdag 09:00 tot 14:00 uur
   Zondag gesloten

  Openingstijden in Kalamata

  Als u onderweg bent met een huurauto in Kalamata, dan is het handig om te weten wanneer bijvoorbeeld winkels en restaurants geopend zijn. De onderstaande openingstijden geven een indicatie, wanneer bepaalde winkels en bedrijven geopend zijn. De tijden kunnen afwijken van openingstijden ter plaatse.

  • Musea: doorgaans geopend van dinsdag t/m zondag, van 08.30 tot 15.00 uur

  • Postkantoren: geopend van maandag t/m vrijdag, van 07.30 tot 14.00 uur, in grote steden zijn de postkantoren ´s middags langer open

  • Restaurants: doorgaans dagelijks geopend van 13.00 tot 15.00 uur voor lunch en van 21.00 tot middernacht voor diner

  • Winkels: maandag, woensdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 20.30 uur. In grote steden en in belangrijke toeristische plaatsen zijn supermarkten en winkelcentra op werkdagen geopend van 08.00 of 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 of 09.00 tot 15.00 uur.

  Huur een auto in Kalamata - Informatie

  Hieronder vindt u belangrijke informatie over autoverhuur in Kalamata, Griekenland. Vergeet niet uw rijbewijs, paspoort en uw voucher mee te nemen naar het autoverhuurbedrijf in Kalamata.U dient ook een geldige creditcard (uitgegeven in de naam van de hoofbestuurder) voor de borg mee te nemen. Voorafgaand aan het ondertekenen van het verhuurcontract, raden wij u aan de auto te controleren op reeds bestaande schade. Lees ook de huurvoorwaarden aandachtig door. Mocht u meer informatie wensen over autohuur in Kalamata of heeft u vragen over autohuur in het algemeen kunt u ons 7 dagen in de week bereiken via +31850012614 of via ons contactformulier.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Kalamata Airport