Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN CHANIA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Chania - Boek en bespaar

  Chania is een stad in Griekenland. Chania ligt in het westen van Kreta, heeft een bevolking van 80.000 mensen en is daarmee de tweede stad op het eiland. Chania is een historische stad met een Venetiaanse haven, Turkse minaretten en een goed bewaard gebleven oud stadscentrum. Veel interessante locaties kunt u uitstekend met een huurauto in Chania bereiken, zoals Falassarna, aan de noord-westelijke hoek van Kreta, waar u één van de mooiste stranden van het eiland vindt. U vindt er een brede prachtige baai met wit zand en kristalhelder water. Met uw autohuur in Chania moet u ook zeker een uitstapje maken naar Heraklion, de hoofdstad van Kreta. Auto Europe biedt u vele goedkope autoverhuurders in Chania, zodat u altijd goedkoop een auto huren in Chania kunt.

  Openingstijden in Chania

  Wanneer u een huurauto in Chania heeft, dan is het handig om te weten wanneer bijvoorbeeld winkels en restaurants geopend zijn. De onderstaande openingstijden geven een indicatie, wanneer bepaalde winkels en bedrijven geopend zijn. De tijden kunnen afwijken van openingstijden ter plaatse.

  • Musea: doorgaans geopend van dinsdag t/m zondag, van 08.30 tot 15.00 uur

  • Postkantoren: geopend van maandag t/m vrijdag, van 07.30 tot 14.00 uur, in grote steden zijn de postkantoren ´s middags langer open

  • Restaurants: doorgaans dagelijks geopend van 13.00 tot 15.00 uur voor lunch en van 21.00 tot middernacht voor diner

  • Winkels: maandag, woensdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 20.30 uur. In grote steden en in belangrijke toeristische plaatsen zijn supermarkten en winkelcentra op werkdagen geopend van 08.00 of 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 of 09.00 tot 15.00 uur.

  Autohuur Chania -Informatie

  Hieronder vindt u belangrijke informatie, betreffende het ophalen van de huurauto in Chania in Griekenland. Vergeet alstublieft niet uw rijbewijs, paspoort en uw voucher aan de verhuurder ter plaatse in Chania te overleggen. Een geldige credit card (op uw naam) is eveneens noodzakelijk, voor de borg. Voordat u de huurauto in Chania in ontvangst neemt, dient u de auto zorgvuldig te controleren op reeds bestaande schade (krassen e.d.) en indien van toepassing, de verhuurder hierop te attenderen. Wij verzoeken u vriendelijk, de algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. Indien u, ter plaatse in Chania, nog vragen heeft betreffende uw autohuur in Chania, dan kunt u ons via het telefoonnummer +31850012614 bereiken.