Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MYTILINI

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Mytilini - Beste tarieven met Auto Europe

  Mytilini is de hoofdstad van het Griekse eiland Lesbos. Met een autohuur in Mytilini kunt u deze stad het beste ontdekken. De stad Mytilini is het economische en culturele hart van de Egeïsche regio in het oosten van Griekenland. Deze oude stad heeft verschillende musea met kunst en archeologische vondsten. Vlak buiten stad staat het museum van de beroemde Griekse schilder Theofilos. De belangrijkste bezienswaardigheden in Mytilini zijn een antiek amphitheater en de resten van het kasteel van Mytilini. Daarnaast beschikt de stad over een haven en een vliegveld en is daardoor een prima uitvalsbasis om met een huurauto het eiland Lesbos te ontdekken. Met een huurauto in Mytilini blijft u flexibel en kunt u tegelijkertijd het prachtige eiland verkennen. Onze verhuurpartners Europcar, Avis of Hertz zijn beschikbaar in Mytilini op de volgende locaties:

  • Mytilini luchthaven: openingstijden: maandag - zondag 08:00 tot 21:00 uur
  • Mytilini, 87 Kountourioti Str: openingstijden: maandag - zondag 08:00 tot 20:00 uur.

  Openingstijden in Mytilini

  Wanneer u met een huurauto in Mytilini onderweg bent, dan is het handig om te weten wanneer bijvoorbeeld winkels en restaurants geopend zijn. De onderstaande openingstijden geven een indicatie, wanneer bepaalde winkels en bedrijven geopend zijn. De tijden kunnen afwijken van openingstijden ter plaatse.

  • Musea: doorgaans geopend van dinsdag t/m zondag, van 08.30 tot 15.00 uur

  • Postkantoren: geopend van maandag t/m vrijdag, van 07.30 tot 14.00 uur, in grote steden zijn de postkantoren ´s middags langer open

  • Restaurants: doorgaans dagelijks geopend van 13.00 tot 15.00 uur voor lunch en van 21.00 tot middernacht voor diner

  • Winkels: maandag, woensdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 20.30 uur. In grote steden en in belangrijke toeristische plaatsen zijn supermarkten en winkelcentra op werkdagen geopend van 08.00 of 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 of 09.00 tot 15.00 uur.

  Autoverhuur Mytilini - Voorwaarden

  Hieronder vindt u belangrijke informatie over het auto huren in Mytilini. Vergeet niet uw paspoort, rijbewijs en uw voucher mee te nemen naar het autoverhuurbedrijf in Mytilini. U dient ook een geldige creditcard (uitgegeven op naam van de hoofdbestuurder) voor de borg mee te nemen. Voorafgaand aan het ondertekenen van het verhuurcontract, raden wij u aan de auto te controleren op reeds bestaande schade. Lees ook de huurvoorwaarden aandachtig door. Mocht u meer informatie wensen over autohuur in Mytilini of heeft u vragen over autohuur in Griekenland in het algemeen, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken via +31850012614 of via nlres@autoeurope.de

  Handige links

  Officiële luchthaven site Mytilini Airport