Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN POLEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Polen - Ontdek een land rijk aan geschiedenis en cultuur

  Auto huren in Polen

  Polen, dat zich uitstrekt van de Baltische kust tot de adembenemende toppen van het Hoge Tatra-gebergte, is een bestemming die erop wacht door u ontdekt te worden. Met zijn sprookjesachtige dorpjes, oude monumenten, fascinerende musea en geplaveide stadspleinen, is het een plek om in alle rust in uw eigen tempo met een huurauto te verkennen. Een auto huren in Polen geeft u de vrijheid en mogelijkheid om door uitgestrekte nationale parken en bossen te rijden, te ontspannen op prachtige stranden en te genieten van enkele van de lekkerste gerechten in Midden-Europa. Polen is ook een van de grootste landen van het continent, dus er is veel te zien en te doen en te bekijken zoals honderden oude kastelen, koninklijke paleizen, mysterieuze grotten, verfrissende minerale kuuroorden en heilige plaatsen die op u wachten en u zullen verrassen in elke uithoek van het land.

  Geen enkele andere Europese natie heeft een geschiedenis zoals die van Polen, met sporen van menselijke bewoning die teruggaan tot de vroege bronstijd - rond 2.400 jaar voor Christus. Inmiddels hebben toeristen de keuze uit meer dan een dozijn UNESCO-werelderfgoedlocaties om te ontdekken, waaronder de oude stad Zamość, de Wieliczka-zoutmijn, het concentratiekamp Auschwitz, de middeleeuwse stad Toru en de historische centra van Warschau en Krakau, om er maar een paar te noemen. Een andere belangrijke stad is Gdansk, de maritieme hoofdstad van Polen en één van de grootste havens aan de Oostzee.

  Auto Europe is sinds 1954 leider op de wereldwijde autoverhuurmarkt en is een van 's werelds beste bemiddelaars inzake autohuur, en winnaar van verschillende belangrijke prijzen in de branche. We werken samen met alle grote internationale autoverhuurbedrijven, waaronder Sixt, Hertz, Dollar, Avis, National, Europcar, Budget en Alamo, evenals met de meest prestigieuze lokale verhuurders. Momenteel bieden wij onze klanten meer dan 24.000 ophaal- en inleverlocaties op meer dan 180 bestemmingen aan, en naast het bieden van de breedste selectie voertuigen, maakt onze beste prijsgarantie ons tot één der aantrekkelijkste partners voor autohuur wereldwijd. Als u tijdens het boekingsproces hulp nodig heeft, kunt u ons team van deskundige verhuurspecialisten bellen onder +31 85 001 2614. Bekijk onze pagina met beoordelingen over autohuur in Polen om te zien wat sommige van onze eerdere klanten vonden van hun recente autoverhuur in Polen.

  Wilt u meer weten over autohuur in Polen, klik dan op één van de onderstaande rubrieken:

  Onze autoverhuurpartners Auto huren FAQs Voertuigopties

  Waar kan ik een auto huren in Polen

  Mensen die op zoek zijn naar goedkope autohuur in Polen vinden bij Auto Europe talrijke mogelijkheden, met tientallen ophaal- en inleverpunten op gevraagde locaties in het hele land om uit te kiezen, waaronder Poznan, Katowice en Wroclaw.

  Telkens wanneer u een goedkope autohuur in Polen boekt bij Auto Europe, profiteert u van het extra gemak dat u uw voertuig kunt ophalen op alle belangrijke luchthavens, treinstations en stadscentra van het land. En dat geldt zowel voor Polen als voor alle andere 24.000 locaties op meer dan 180 verschillende bestemmingen wereldwijd.

  Het plannen van een reis in een land zo groot als Polen vergt veel planning, dus als u de informatie die u zoekt niet kunt vinden, neem dan gerust contact op met onze bekroonde autohuurspecialisten onder telefoonnummer +31 85 001 2614. We hebben ook een nuttig artikel geschreven over ophaalprocedures bij huurauto's en waar u op moet letten, evenals zaken die belangrijk zijn om te bedenken bij het inleveren van uw auto op de door u gekozen bestemming.

  Vergelijk autohuurtarieven op de meest populaire luchthavens en treinstations van Polen

  • Krakow Airport
  • Warsaw Chopin Airport
  • Warsaw Modlin Airport
  • Gdansk Airport
  • Wroclaw Airport
  • Katowice Airport
  • Poznan Airport
  • Bydgoszcz Airport
  • Lodz Airport
  • Rzeszow Airport
  • Szczecin Airport
  • Krakow treinstation
  • Warsaw Central treinstation
  • Warsaw West treinstation
  • Gdansk Central treinstation
  • Gdansk Wrzeszcz treinstation
  • Wroclaw treinstation
  • Katowice treinstation
  • Poznan treinstation
  • Bydgoszcz treinstation
  • Lodz Fabryczna treinstation

  Boek bij het beste autoverhuurbedrijf in Polen

  Als een van de toonaangevende bemiddelaars van huurauto's werkt Auto Europe nauw samen met alle top autoverhuurbedrijven ter wereld, waaronder Thrifty, Budget, Avis, Europcar en Hertz, evenals met de meest betrouwbare lokale verhuurders zoals Carwiz.

  Auto Europe’s gegarandeerd voordeligste prijs houdt in dat onze klanten nergens anders goedkopere autohuurdeals zullen vinden, met als extra voordeel dat ze tot 48 uur voor het ophaaltijdstip kosteloos en zonder opgaaf van redenen kunnen annuleren.

  Naast het aanbieden van de laagste tarieven voor mensen die een auto huren in Polen, zijn we ook trots op het feit dat de auto's van onze verhuurpartners de meest moderne en comfortabele zijn, en wij de juiste auto voor de juiste prijs kunnen aanbieden aan onze klanten.

  Alamo - Autoverhuur Information Avis - Autoverhuur Information Carwiz - Autoverhuur Information

  Bij het kiezen van onze partners is onze belangrijkste prioriteit ervoor te zorgen dat hun dienstverlening en service zo hoogwaardig mogelijk is, zodat u een aangename autohuurervaring in Polen zult hebben.


  Veelgestelde vragen over een auto huren in Polen

  Neem contact met ons opHet doel van deze rubriek is om enkele van de meest gestelde vragen te beantwoorden die zich opkomen bij onze klanten die een auto huren in Polen. Scrol naar beneden om de onderwerpen te vinden die u het meest interesseren, zoals leeftijdsgrenzen, One-way authuur, creditcards, belangrijke verkeersregels in Polen, tolheffingen op de snelweg, dekking voor uw huurauto, enzovoorts. Als u meer informatie nodig heeft, bel ons team van verhuurspecialisten en zij helpen u graag bij het oplossen van eventuele problemen met betrekking tot uw boeking.


  Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren in Polen?

  Om een auto te huren in Polen, moet een bestuurder ten minste 19 jaar oud zijn (de leeftijdsgrens kan variëren afhankelijk van de autocategorie het verhuurbedrijf), en zijn of haar rijbewijs gedurende ten minste één jaar in het bezit hebben. Chauffeurs hebben vaak een internationaal rijbewijs nodig om in Polen te rijden, dus houd daar rekening mee voordat u op reis gaat.

  Sommige verhuurbedrijven hanteren striktere regels, en verhuren niet aan bestuurders onder de 21, en bestuurders jonger dan 26 jaar moeten veelal een jonge bestuurderstoeslag betalen. Dat geldt ook voor bestuurders ouder dan 70 jaar, die een seniorentoeslag moeten betalen - afhankelijk van het beleid van de verhuurder. Lees eens onze uitgebreide infopagina die ij speciaal hebben geschreven voor jonge mensen die voor de eerste keer een auto huren . Hier vindt u handige tips en weetjes over de eerste keer auto huren in Polen of elders ter wereld.

  U kunt eenvoudig nakijken of er eventueel toeslagen van toepassing zijn door op de blauwe "+i" te klikken naast het gekozen voertuig. Dezelfde informatie staat natuurlijk ook in de Algemene voorwaarden op uw huurvoucher, die u van ons per e-mail krijgt toegestuurd nadat u uw boeking heeft voltooid Wij verwijzen u ook graag naar onze infopagina over autohuur en mogelijke leeftijdsbeperkingen.

  Als hoofdbestuurder is het van cruciaal belang bij een online reservering de correcte leeftijd in te vullen in het zoekformulier. Alleen zo is Auto Europe in staat u de juiste informatie te geven over mogelijke beperkingen die voor de autohuur gelden.

   

  Kan ik mijn huurauto in Polen op een andere locatie inleveren dan waar ik deze heb opgehaald?

  Ja, in principe is One-way autohuur, waarbij u de auto elders weer inlevert dan op de ophaallocatie, toegestaan. In elk geval geldt dit voor verschillende locaties binnen de landsgrenzen, op geselecteerde locaties en tegen bijbetaling. Het kan zijn dat er een minimale huurperiode geldt, en over het algemeen is het niet toegestaan, met de huurauto over de landsgrenzen te rijden in het kader van een One-way boeking. Uitzondering hierop is Avis, waarbij een minimale huurperiode van 3 dagen geldt.

  U kunt eenvoudig nagaan hoe hoog de One-way toeslag uitvalt wanneer u in het ultramoderne boekingssysteem van Auto Europe uw reservering plaatst. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, verschijnt deze onder het autohuurtarief, zodat u precies weet hoeveel u moet betalen. Dezelfde informatie wordt duidelijk weergegeven op de huurvoucher die u van ons per e-mail krijgt toegestuurd zodra uw reservering is bevestigd.

  Mocht een One-way toeslag op uw reservering van toepassing zijn, houd er dan rekening mee dat dit bedrag door de lokale autoverhuurder in rekening wordt gebracht wanneer u op uw bestemming aankomt om uw voertuig op te halen. Auto Europe profiteert op geen enkele manier van dergelijke toeslagen, maar we vinden het erg belangrijk om onze klanten te informeren over alle toeslagen om u te helpen de juiste keuze te maken. Houd er rekening mee dat alle autoverhuurbedrijven hun tarieven onafhankelijk vastleggen, wat betekent dat voor dezelfde ophaal- en inleverlocatie het ene bedrijf minder in rekening kan brengen dan het andere, terwijl weer andere verhuurders een dergelijke reis wellicht helemaal niet toestaan. Elk verhuurbedrijf is vrij om verschillende opties aan te bieden voor elk van hun producten, en wat betreft toeslagen die ze berekenen een eigen beleid te voeren.

  Een ander aspect waarmee u rekening moet houden bij het maken van een reservering is of reizen buiten Polen is toegestaan. Tegen een meerprijs (inclusief btw) is reizen vaak toegestaan ​​naar de meeste westerse en Oost-Europese landen, en de meeste huurautocategorieën hebben hiervoor geen beperking. Desalniettemin kan het zijn dat er voor rijden naar bepaalde landen beperkingen worden opgelegd aan categorieën luxe auto's in verband met de verzekering, en daarom is het raadzaam om van tevoren te controleren of u uw geplande reisroute met het type auto dat u wilt huren ook daadwerkelijk mag afleggen.

  Tijdens het reserveringsproces is het van het grootste belang aan te geven welke landen u wilt bezoeken, waarbij elke bestemming buiten de grenzen van Polen duidelijk op de huurvoucher moet worden vermeld. In de meeste gevallen moet het verhuurbedrijf voor grensoverschrijdende reizen uitdrukkelijk toestemming geven, en meestal wordt hiervoor een toeslag per dag in rekening gebracht. Informatie hierover wordt ook vermeld in de algemene voorwaarden die op de voucher staan.

  Om erachter te komen hoeveel u moet bijbetalen, en of er al dan niet andere reisbeperkingen van toepassing zijn, hoeft u alleen maar te zoeken in ons boekingssysteem door de gewenste huurautocategorie en verhuurder te kiezen. Alle gerelateerde informatie is toegankelijk door op het blauwe icoon "i" te klikken naast het gekozen voertuig. In het pop-up venster wat dan verschijnt kunt u alle informatie en de algemene voorwaarden die gelden, terugvinden. Dezelfde informatie wordt uiteraard ook vermeld op de boekingsvoucher zodra de reservering is bevestigd.

   

  Heb ik een creditcard nodig om een auto te kunnen huren in Polen?

  Ja. Ook in Polen is een geldige creditcard onontbeerlijk om de auto op te kunnen halen. Dit heeft te maken met de borgsom die verhuurders op de creditcard moeten blokkeren. Ook als de huurautoreservering met een andere betaalmethode resp. een andere kaart betaald is, moet de hoofdbestuurder (degene op wiens naam de voucher is uitgegeven) een creditcard op zijn/haar naam voorleggen met voldoende bestedingsruimte om de borgsom af te dekken. Zodra de auto in dezelfde staat weer wordt ingeleverd als bij het ophalen, wordt deze bortgsom weer vrijgegeven.

  Wij wijzen erop dat creditcards van passagiers of andere bestuurders niet geaccepteerd zullen worden voor autoverhuur in Polen. Contant geld of een gewone pinpas worden eveneens niet geaccepteerd voor de borgsom. Bovendien zult u 2 geldige creditcards op naam van de hoofdbestuurder nodig hebben als u een auto uit het luxe sergment wilt huren.

  Over het algemeen worden alle gangbare creditcards geaccepteerd (Visa, Mastercard, Diners of American Express). Specfieke info omtrent de creditcards die worden geaccepteerd zult u vinden bij het voertuig van uw keuze onder het informatie icoontje "i". In het pop-up venster dat dan verschijnt ziet u een rubriek "Informatie betalingsbeleid van de verhuurder" waar alles precies staat beschreven.

  Plant u een autovakantie in Polen, lees dan onze blogbijdrage waarin u alles te weten komt over creditcards en de borgsom bij autohuur. Zo kunt u goed voorbereid aan uw reis beginnen.

   

  Wat zijn de belangrijkste verkeersregels in Polen?

  De Poolse wegen zijn meestal in relatief goede staat, en in de omgeving van de grote steden is het wegdek de afgelopen jaren flink verbeterd. Kijk uit voor witte en bronskleurige verkeersborden die de meest interessante bezienswaardigheden aangeven. Plekken waar binnen een bepaalde periode veel ongelukken zijn gebeurd (5 of meer ongevallen in elk van de laatste 3 jaar, of 12 of meer ongevallen binnen 3 achtereenvolgende jaren) zijn gemarkeerd met een zwart-geel verkeersbord en worden Czarny Punkt genoemd, dus wees extra voorzichtig in deze zones.

  De hulpdiensten bij pech onderweg in Polen zijn zeer efficiënt. Bij pech moet u direct het telefoonnummer 9637 bellen. Dit is het alarmnummer van de nationale Poolse wegenwacht, vergelijkbaar met onze ANWB, en deze staat garant voor alle denkbare hulp en assistentie die er nodig mocht zijn, zoals het afslepen van beschadigde auto's, het doorverwijzen naar lokale garages en juridisch advies in het geval van een geschil. Deze landelijke wegenwacht is normaal gesproken binnen een uur ter plaatse (afhankelijk van de afstand en de plaats van pech of ongeval). De vergoeding voor deze diensten hangt af van welke assitentie er precies nodig is, hoewel veel autohuurverzekeringen deze kosten dekken.Wilt u meer weten over wat u moet doen bij pech onderweg met uw huurauto, lees dan onze blogbijdrage over dit onderwerp.

  Benzinestations zijn meestal 24/7 open en zijn te vinden in heel Polen. Veel ervan worden gerund door internationale merken zoals Shell, BP en Esso.

  De alcohollimiet is in Polen erg streng, wat betekent dat u niet meer dan 0,2 milligram alcohol per ml bloed mag hebben. Radarcontroles komen heel vaak voor in Polen, dus zorg ervoor dat u zich altijd aan de snelheidslimieten houdt om flinke boetes te voorkomen. De snelheidsbeperkingen zijn 50 km/u zijn in de bebouwde kom (60 km/u van 23:00 uur tot 05:00 uur), 90 km/u buiten de bebouwde kom, en 140 km/u op snelwegen.

  Als u met uw autohuur in Polen onderweg bent, denk er dan aan dat u in de herft en winter altijd met gedimd licht moet rijden. Deze regel geldt vanaf 1 oktober tot eind februari. Lees meer op onze infopagina over rijden en de verkeersregels in Polen.

   

  Moet ik tol betalen als ik met mijn huurauto onderweg ben in Polen?

  Er zijn maar een paar snelwegen in Polen, maar deze zijn allemaal tolplichtig. De belangrijkste tolwegen zijn de A1, A2, A4 en A8, en u betaalt het verschuldigede tolbedrag direct aan de poortjes. De betaling vindt plaats met behulp van twee verschillende systemen, het open systeem waarbij het bedrag afhankelijk is van het type voertuig, en het gesloten systeem waarbij de betaling wordt geïnd bij tolhuisjes op toegangswegen, knooppunten en eindgedeelten van snelwegen, waarbij het tolbedrag afhankelijk is van het type voertuig en de afstand die is gereden.

   

  Welke verzekering heb ik nodig voor mijn huurauto in Polen?

  Als u kiest voor autohuur via Auto Europe bent u in elk geval automatisch verzekerd, omdat de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, brandverzekering, afkoop van het eigen risico met blijvend eigen risico (CDW) en diefstalverzekering met blijvend eigen risico (TP) allemaal al zijn inbegrepen bij onze basistarieven.).

  Bij de genoemde CDW is eventuele schade aan banden, glas, buitenspiegels, onderzijde, binnenzijde, dak, motor en sloten, alsmede sleutelverlies van het gehuurde voertuig echter niet inbegrepen. Daarom kiezen onze klanten vaak voor extra dekking. Kiest u voor Auto Europe’s dekkingspakket Super Cover, dan bent u voor een klein etxra bedrag ook gedekt bij schade aan onder meer de carrosserie, incl. sloten en sleutelverlies, velgen, dak, onderkant, de ruiten, incl. voorruit, raampjes. Tevens is schade aan wielen en banden gedekt, evenals mogelijke administratiekosten. De prijs van dit paket kan variëren afhankelijk van het verhuurbedrijf, de huurperiode en de ophaallocatie.

  U kunt heel makkelijk zien welke dekking er is inbegrepen als u uw boeking maakt. Voer uw reisdata in, en selecteer een auto uit de zoekresultaten. Klik dan op het blauwe icoontje "i" naast het door u gekozen huurvoertuig, en u ziet vervolgens alle details omtrent ons basistarief en ons Super Cover paket in het pop-up venster wat is verschenen. Hier kunt u precies nalezen welke dekkingsvoorwaarden er voor de auto gelden bij de geselecteerde verhuurder. Natuurlijk vindt u deze informatie ook terug in de algemene voorwaarden die op uw huurvoucher staan. Wij nodigen u uit onze informatieve blogbijdrage te lezen over dekkingsopties biuj huurauto's, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken wanneer u bij ons boekt.

  Het is mogelijk dat het verhuurbedrijf u ter plaatse een soortgelijk dekkingspaket aanbiedt wanneer u aan de balie uw auto ophaalt. Wij wijzen erop dat alle extra afgesloten verzekeringen die u bovenop ons Super Cover paket afsluit bij het verhuurbedrijf volledig optioneel zijn. Wij maken u erop attent dat Auto Europe geen verzekeringskosten kan restitueren voor door u plaatselijk afgesloten verzekeringen en/of toeslagen, ook niet als dit achteraf overbodig is gebleken. Lees gerust ook eens onze informatieve blogbijdrage waarin wij een leidraad over verzekeringen en dekking bij autohuur hebben geschreven. Zo weet u, waar u op moet letten als u uw boeking plaatst.

   

  Kan ik aan mijn autohuur in Polen een extra bestuurder toevoegen?

  Ja, dat kan en is eenvoudig te regelen. Bij sommige verhuurbedrijven is een extra bestuurder al bij de prijs inbegrepen, bij anderen wordt hiervoor ter plaatse een toeslag berekend. In elk geval is het belangrijk dat deze extra bestuurder tijdens het boekingsproces geregistreerd wordt, en dat deze persoon dezelfde noodzakelijke documenten kan voorleggen als de hoofdbestuurder bij het ophalen van de auto, te weten rijbewijs, paspoort, en eventueel internationaal rijbewijs.

  Op onze website zult u duidelijk kunnen zien of er een toeslag zal worden berekend voor een extra bestuurder. Klik daarvoor op het informatie icoontje "i" naast de geselecteerde huurauto. Onder dit blauwe icoontje "i" zult u na een klik van de muis precies na kunnen lezen of er een toeslag voor een extra bestuurder wordt verekend en hoe hoog deze zal zijn. Dezelfde informatie zult u vervolgens op uw huurvoucher terugvinden wanneer u uw reservering bij Auto Europe heeft voltooid.

  Wij wijzen erop dat de verzekeringsdekking voor niet in het huurcontract geregistreerde bestuurders automatisch vervalt. Dus als een gezinslid of vriend of vriendin tijdens de reis spontaan besluit, het stuur over te nemen, is deze zelf voor eventuele schade of diefstal aansprakelijk. Daarom is het van cruciaal belang dat alle bestuurders geregistreerd zijn, en u het terrein van het verhuurbedrijf niet verlaat eer dat correct schriftelijk is vastgelegd.

  Vaak is het mogelijk zonder extra kosten een extra bestuurder aan uw autohuur in Polen (of elders ter wereld) toe te voegen. Als u plannen heeft, het rijden op te splitsen met een andere persoon, raden wij u aan, onze pagina met aanbiedingen voor een extra bestuurder te bekijken. Misschien is er een verhuurbedrijf voor u bij, en kunt u nog meer op uw reis besparen.

   

  Heb ik in de winter een bijzondere uitrusting nodig voor mijn huurauto in Polen?

  Hoewel winterbanden en overige winteruitrusting voor de auto nog niet wettelijk verplicht zijn in Polen, is het wel degelijk aan te raden hiermee onderweg te zijn als u in de winter reist. Meestal rijdt men in Polen in de winter met winterbanden vanaf november tot begin april. Bekijk onze infografiek over winterbanden en alles wat u daarover moet weten, evenals onze speciale aanbiedingen waarbij winterbanden zijn inbegrepen. Bij Alamo zijn winterbanden in de huurtarieven inbegrepen vanaf 15 november tot en met 15 maart. In elk geval doet u er goed aan, dit specifiek na te vragen. Het is mogelijk dat er voor winterbanden een toeslag wordt berekend. Deze moet u bij het ophalen betalen. Wij vragen graag voor u na bij het verhuurbedrijf van uw keuze, dus aarzel niet, contact met ons op te nemen als u over dit thema nog vragen heeft.


  Extra voertuighuuropties in Polen

  De beste aanbiedingen een auto te huren in Polen vindt u gegarandeerd op onze website. Profiteer van de scherpste prijzen en de beste service, en zoek en boek met behulp van ons snelle en veilige boekingssysteem. Vul uw huurdata en uw locatie in, en in een paar seconden heeft u een overzicht van de beschikbare auto's en verhuurders. U zult een ruime keuze hebben aan huurautocategorieën. Een huurauto uit de categorie Mini- of uit de Economy categorie zijn ideaal voor reizigers die in de stad onderweg zijn of niet zo'n ruim vakantiebudget hebben. Maar ook voor grotere voertuigen zoals bijvoorbeeld die uit de gezinsauto categorie of die uit onze SUV categorie huurauto's kunt u bij Auto Europe terecht. U kunt zelfs een minibusje bij ons huren als u met een groep vrienden of familie op pad bent.

  Om u te helpen te kiezen, hebben wij een pagina over het wagenpark in Polen voor u gemaakt. Zo ziet u precies welke huurautocategorie er is met alle kenmerken en voor- en nadelen, en kunt u de perfecte wagen vinden voor uw reis.

  Luxe auto huren in Polen Huur een minibus in Polen

  Luxe auto huren in Polen - Een luxe wagen is de perfecte oplossing wanneer u een onvergetelijke rij-ervaring wilt beleven op de snelwegen in Polen, bijvoorbeeld op de A2 van Warschau naar Poznan. Bekijk de wagens uit het luxe segment die Auto Europe aanbiedt, met sportieve en elegante modellen tegen voordelige prijzen.

  Minibus huren in Polen - Bij Auto Europe kunt u voor huurauto's in alle soorten en maten terecht - ook voor een comfortabele minibus! Als u met familie of vrienden reist, heeft u volop ruimte en kunt u met een moderne minibus het mooiste van Polen ontdekken in uw eigen tempo.


  Handige link

  Inspiratie, advies en informatie voor uw reis naar Polen