Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN POLEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Polen tegen de beste tarieven

  Polen is een land in Midden-Europa en grenst onder andere aan Duitsland, Tsjechië en Slowakije. Door de ligging tussen West-Europa en Oost-Europa vindt u hier uit beide streken invloeden terug. In Polen vindt u prachtige gebouwen. Met een huurauto in Polen verkent u de mooie hoofdstad Warschau. De stad werd bijna geheel verwoest in de Tweede Wereldoorlog, maar is door de Polen weer volledig herbouwd aan de hand van schilderijen en foto´s. Hierdoor heeft u het gevoel dat u door een historisch stadscentrum loopt.

  Verken Krakau met een huurauto van Auto Europe en ontdek deze stad, die door velen samen met Florence en Wenen tot de mooiste Europese steden wordt gerekend. De stad staat dan ook niet voor niets in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is zeker de moeite van het bezoeken waard. Bezoek bijvoorbeeld het grote marktplein. Dit is hét middelpunt van de stad en na het Piazza San Marco in Venetië het grootste marktplein van Europa. Verder vindt u hier vele kerken, musea en unieke bouwwerken, waardoor Krakau zeker een indruk op u achterlaat.

  Auto Europe biedt autoverhuur in Polen aan in de bekendste steden van Polen. U heeft een ruime keuze aan auto's, tegen de laagste prijzen, maar tegelijkertijd met de hoogste kwaliteit en service. Hieronder volgt belangrijke informatie over auto huren in Polen. En op onze pagina met alle autohuur beoordelingen in Polen kunt u lezen hoe andere klanten het huren hebben ervaren zodat ook u met een goed gevoel boekt.

  Voorwaarden voor autohuur in Polen

  De minimale leeftijd voor autohuur in Polen is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige credit card op zijn of haar naam. Voor meer informatie over auto huren in Polen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om met een huurauto naar Albanië te reizen. Verder is het ook niet toegestaan om naar de volgende landen te reizen: Wit-Rusland, Bulgarije, Macedonië, Montenegro, Roemenië, Rusland, Servië en Oekraïne

  Handlige links

  Bestuurdersinformatie in Polen