Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN ZÜRICH

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Zürich - Vind uw perfecte huur

  Zürich is het financiële centrum van Zwitserland en de stad heeft een hoge levenskwaliteit. Met een huurauto in Zwitserland leert u alle bijzondere kanten van deze Zürich kennen. De stad is prachtig gelegen aan het meer van Zürich en vanaf de promenade kijkt u uit over het water en de Alpen. Zürich ademt luxe en de goede Zwitserse levensstijl. U vindt er winkels van bekende luxe merken, trendy shops, delicatessenzaken met de fijnste chocolade, kortom winkelen met een huurauto in Zürich is een belevenis. Naast het uitgebreide winkelaanbod heeft Zürich ook talloze interessante bezienswaardigheden.

  Breng een bezoek aan de Grossmünster, de kerk met de twee opvallende ronde torens, en tevens het herkenningspunt van de stad. Wandel door de Augustinergasse en bewonder de kleurrijke oude huizen met hun karakteristieke gevels. Voor cultuurliefhebbers heeft Zürich veel te bieden. De stad heeft meer dan 50 musea en vele theaters. In Zürich zijn ook veel kunstgalerieën en in het Kunsthaus Zürich kunt u een indrukwekkende collectie moderne kunst bewonderen. Door de ligging aan het water is het op en aan de promenades altijd erg gezellig en levendig. Als u de stad vanaf het water wilt bekijken, maakt u een rondvaart op het meer van Zürich.

  Auto huren in Zürich

  In Zürich heeft u met een autoverhuur in Zürich via Auto Europe alle vrijheid om deze mondaine Zwitserse stad in uw eigen tempo te ontdekken. Een auto huren bij Auto Europe is heel eenvoudig. U kunt veilig online of per telefoon boeken. Autohuur via Auto Europe garandeert u grote flexibiliteit. Tot 48 uur voor vertrek kunt u uw reservering kosteloos annuleren. Als u een huurauto wilt reserveren of vragen heeft over auto huren in Zürich, dan staan wij altijd voor u klaar. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Verkeer en parkeren in Zürich

  Met een huurauto in Zwitserland is Zürich uitstekend te bereiken. Het vliegveld van Zürich ligt ten noorden van de stad en via de autoweg 51 bent u snel in het centrum van Zürich. Ook vanuit Zürich zelf kunt u met een auto de omgeving en de omliggende steden gemakkelijk bezoeken. Vanuit Zürich rijdt u over de A1 richting Bern. Als u naar Bazel wilt, neemt u de snelweg A3. De snelweg A4 brengt u naar Schaffhausen in het noorden van Zwitserland en naar Luzern in het zuiden. In Zürich zelf is parkeren geen probleem. In de stad zijn overal parkeergarages, zodat u met uw autohuur in Zürich nooit lang naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.

  Handige links

  Auto huren Zürich Airport