Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN BERN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Autoverhuur in Bern - Beste tarieven gegarandeerd

  Bern is de hoofdstad van Zwitserland en ligt aan de rivier de Aare, die het centrum van de oude stad omslingert. Bern is centraal in Zwitserland gelegen en u kunt met een huurauto Bern eenvoudig bereiken. Het centrum van de stad ligt op een heuvel en van daaruit heeft u een prachtig uitzicht over de rest van de stad en de omliggende heuvels. De oude binnenstad van Bern staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is bekend om haar kleine straatjes, vele fonteinen en overdekte galerijen. Geniet van de grandeur van de Zwitserse hoofdstad en bezichtig het Bundeshaus, het Zwitserse parlamentsgebouw, of bekijk de Zytglogge, een eeuwenoude klokkentoren. Bern is bij elke weertype een bezoek waard, want dankzij de zes kilometer lange galerijen, kunt u altijd overdekt winkelen en van de stad genieten. Rij met uw huurauto in Bern en bewonder deze unieke stad in Zwitserland.

  Auto huren in Bern

  Met een huurauto van Auto Europe in Bern heeft u de vrijheid om deze Zwitserse stad in uw eigen tempo te ontdekken. Een auto huren bij Auto Europe is heel eenvoudig. U kunt veilig online of per telefoon boeken. Het voordeel van Auto Europe is dat wij geen extra kosten rekenen voor het betalen met een creditcard. U betaalt dus alleen maar de prijs voor uw huurauto. Als u een huurauto in Zwitserland wilt reserveren of vragen heeft over autohuur in het algemeen, dan staan wij altijd voor u klaar. Onze reserveringsmedewerkers kunt u 7 dagen per week bereiken via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Verkeer en parkeren in Bern

  Bern ligt centraal in Zwitserland en op het punt waar twee snelwegen elkaar kruisen. U rijdt naar Bern via de A2 en de A6. Het vliegveld Bern-Belp ligt slechts enkele kilometers ten zuiden van Bern en vanaf het vliegveld kunt u de stad eenvoudig bereiken. Vanaf Bern kunt u ook andere steden in Zwitserland bezoeken. Als u naar Bazel wilt, rijdt u over de snelwegen A1 en A2. Genève bereikt u over de snelweg A1 in zuidelijke richting. In het oude stadscentrum van Bern vindt u voldoende parkeergelegenheid. Er zijn zes grote parkeergarages direct in het centrum van de stad, zodat u makkelijk u huurauto in Bern achter kunt laten. Ook buiten het oude stadscentrum vindt u voldoende betaalde parkeermogelijkheden.

  Handige links:

  Officiële luchthaven site Bern Airport