Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN WEEZE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Weeze - Beste tarieven met Auto Europe

  Weeze ligt in het westen van Duitsland vlakbij de grens met Nederland. Met autohuur in Weeze heeft u de mogelijkheid de grensregio en het nabijgelegen Ruhrgebied te ontdekken. In Weeze zelf staan een aantal fraaie gebouwen en landhuizen. Vlak over de grens in Nederland kunt u met uw huurauto het Nationaalpark De Maasduinen bezoeken, waar het landschap gekenmerkt wordt door zandverstuivingen en heide. Vanuit Weeze bent u met een huurauto snel in het Ruhrgebied, waar u de steden Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf en Keulen kunt bezoeken. Aan de andere kant van de grens zijn de Nederlandse steden Nijmegen, Arnhem en Eindhoven zeker een bezoek waard. Indien u met uw huurauto in Weeze naar Nederland wilt reizen, dient u dit bij uw reservering aan te geven.

  Auto huren in Weeze

  Een huurauto in Weeze geeft u alle vrijheid om deze stad en de omliggende regio in uw eigen tempo te ontdekken. Een auto huren in Weeze bij Auto Europe is heel eenvoudig en geeft u grote flexibiliteit. Tot 48 uur voor vertrek kunt u uw reservering kosteloos annuleren. Als u een huurauto wilt reserveren of vragen heeft over autohuur in Duitsland in het algemeen, dan staan wij altijd voor u klaar. Via het telefoonnummer +31 85 001 2614 staan onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week voor u klaar.

  Verkeer en parkeren in Weeze

  Weeze en het vliegveld Weeze zijn uitstekend met een huurauto te bereiken. Met autoverhuur in Weeze kunt u alle kanten op. Weezel ligt aan de snelweg E31, in Duitsland heet deze snelweg de A57 en in Nederland is dit de A77. Vanaf de snelweg E31 neemt u de B9 naar Weeze en aansluitend de L361 naar vliegveld Weeze. Parkeren is in Weeze geen probleem en ook op het vliegveld Weeze is genoeg parkeergelegenheid.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Weeze Airport