Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MEMMINGEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto Huren in Memmingen - Vind uw perfecte huur

  Memmingen ligt in het zuiden van Duitsland precies op de grens tussen de deelstaten Baden-Württemberg en Beieren. Reserveer een huurauto in Memmingen en ontdek deze prachtige stad aan de voet van de Alpen. Memmingen heeft een historische binnenstad en is bekend vanwege de vele oude torens en stadsmuren, die uit het verleden bewaard zijn gebleven. Wandel door het gezellige centrum van de stad en bewonder het Siebendächerhaus, het huis met de zeven zolders, of bezichtig het raadhuis in renaissancestijl. Met een huurauto via Auto Europe kunt u ook prima de omgeving van Memmingen verkennen. Memmingen ligt in de Beierse regio Allgäu, die bekend staat om haar idyllische landschappen en indrukwekkende uitzicht op de Alpen. Vanuit Memmingen kunt u ook een uitstapje maken naar de Bodensee of naar de stad Ulm.

  Auto huren in Memmingen

  Met een huurauto in Memmingen heeft u alle vrijheid om deze historische en idyllische stad in uw eigen tempo te ontdekken. Een auto huren bij Auto Europe is heel eenvoudig. U kunt veilig online of per telefoon boeken. Autohuur bij Auto Europe is ook voordelig en zonder verstopte kosten. Bij ons betaalt u geen extra kosten voor het betalen met een credit card. Als u een huurauto wilt reserveren of vragen heeft over autohuur in Duitsland in het algemeen, dan staan wij altijd voor u klaar. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer +31850012614.

  Verkeer en parkeren in Memmingen

  De stad Memmingen en het vliegveld Memmingen liggen precies op het punt waar de snelwegen A96 en A7 elkaar kruisen. De stad is vanuit verschillende richtingen dus uitstekend te bereiken. Over de A96 in oostelijke richting rijdt u naar München en in zuidelijke richting rijdt u over de A96 naar Bregenz in Oostenrijk. De A7 brengt u vanuit Memmingen naar Ulm in het noorden en naar Kempten in het zuiden. Vanuit het stadscentrum van Memmingen bent u in korte tijd op het vliegveld. Parkeren is in Memmingen geen probleem. In de binnenstad zijn verschillende parkeergarages, zodat u met uw huurauto in Memmingen nooit lang naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Memmingen Airport