Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MAINZ

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Mainz - Beste tarieven met Auto Europe

  Mainz ligt in het midden van Duitsland, aan de rivier de Rijn. Een huurauto in Mainz geeft u de gelegenheid om deze stad en de mooie omgeving in alle rust te ontdekken. Auto Europe biedt u autoverhuur met de beste klantenservice, het beste tarief en kwaliteit voor uw autohuur in Mainz. U kunt eenvoudig en veilig online een voordelige auto huren. Autohuur in Mainz is gemakkelijk en voordelig met Auto Europe. Huur een auto in Mainz en geniet van de vrijheid die u heeft met een huurauto. Auto Europe biedt autoverhuur in Mainz vanaf alle belangrijke ophaal locaties.

  Met een huurauto in Mainz

  Mainz is een erg leuke stad om te bezoeken. Mainz heeft een oud stadscentrum met gezellige kleine straatjes en pleinen, waar u leuk kunt winkelen of op een terras een glas wijn kunt drinken. Bezoek Mainz met een huurauto van Auto Europe. De binnenstad heeft vele bezienswaardigheden, zoals het keurvorstelijk kasteel en beroemde St. Martin Dom van Mainz, deze eeuwenoude kerk is het belangrijkste gebouw in Mainz. Daarnaast vindt u ook nog archeologische overblijfselen uit de Romeinse tijd.

  Niet alleen Mainz zelf, maar ook de omgeving van Mainz kunt u uitstekend met een huurauto ontdekken. Bezoek met uw huurauto in Mainz de Katharinenkirche in Oppenheim of het oude wijnstadje Ingelheim. Mainz ligt ten zuid-westen van Frankfurt en deze grote stad is zeker een bezoek waard. In Frankfurt kunt u gezellig winkelen in de binnenstad of cultuur opsnuiven in één van de vele musea. Vlakbij Mainz liggen vele andere steden, zodat u altijd een leuk uitstapje kunt maken. Aan de noordzijde van de Rijn ligt de stad Wiesbaden, die bekend is als kuuroord. Ook Darmstadt ligt vlakbij en kunt u met een huurauto in Mainz bezoeken.

  Een auto huren in Mainz via Auto Europe

  Met uw huurauto in Mainz via Auto Europe heeft u de mogelijkheid om van vele voordelen te profiteren. Bij Auto Europe heeft u autohuur prijsgarantie, restitutie van het blijvend eigen risico in geval van schade (indien geboekt) en autoverhuur in Duitsland zonder wijzigings- of annuleringskosten (indien wij 48 uur voor vertrek hierover geïnformeerd zijn). Daarnaast kun u ons 7 dagen per week bereiken via het telefoonnummer +31850012614, voor al uw vragen over autohuur in Mainz en Duitsland.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Frankfurt Airport