Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN HAHN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto Huren in Hahn - Beste tarieven met Auto Europe

  De Duitse plaats Hahn ligt in het westen van Duitsland in de regio Hunsrück. Hahn is vooral bekend vanwege het nabijgelegen vliegveld Frankfurt-Hahn. Vanaf dit vliegveld kunt u naar vele Europese bestemmingen vliegen. De omgeving van Hahn heeft alles: uitgestrekte natuurgebieden, gezellige steden en interessante bezienswaardigheden. Kortom, een autohuur in Hahn bezorgt u de ideale vakantie.

  Het heuvelachtige landschap bij Hahn wordt gekenmerkt door wijnbouw langs de nabijgelegen rivier de Moezel. Als u met uw huurauto langs de Moezel rijdt, komt u langs vele idyllische stadjes, waar u zeker even moet stoppen om een paar lekkere flessen Moezelwijn in te slaan. De plaatsen Traben-Trarbach, Kröv en Bernkastel-Kues zijn zeker een bezoek waard. Ten zuiden van Hahn vindt u de stad Idar-Oberstein, die bekend staat als het edelsteen centrum van Duitsland. Bewonder de prachtige en glinsterende edelstenen, die u overal kunt kopen. Of rij met uw huurauto naar Trier, één van de oudste steden van Duitsland, en bezichtig de eeuwenoude gebouwen uit de Romeinse tijd. Verder kunt u in de regio Hunsrück heerlijk wandelen in de vele bossen en in het natuurpark Saar-Hunsrück.

  Auto huren in Hahn

  Met een huurauto in Hahn heeft u alle vrijheid om deze interessante en idyllische regio in uw eigen tempo te ontdekken. Een auto huren bij Auto Europe is heel eenvoudig. U kunt veilig online of per telefoon boeken. Autohuur bij Auto Europe is ook voordelig en zonder verstopte kosten. Bij ons betaalt u geen extra kosten voor het betalen met een credit card. Als u een huurauto wilt reserveren of vragen heeft over autohuur in Duitsland in het algemeen, dan staan wij altijd voor u klaar. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer +31850012614.

  Verkeer en parkeren in Hahn

  Hahn en het vliegveld Frankfurt-Hahn zijn uitstekend met een huurauto via Auto Europe te bereiken. Vanuit Hahn en vanaf het vliegveld bent u snel in de omliggende steden. Als u naar Keulen wilt, rijdt u over de B50 en aansluitend de snelweg A61. Ludwigshafen en Mannheim bereikt u via de B50 en daarna de snelweg A61 in zuidelijke richting. De steden Mainz en Frankfurt am Main zijn via de B50, de snelweg A61 en aansluitend de snelweg A60 te bereiken. In Hahn zelf en op het vliegveld is voldoende parkeergelegenheid.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Hahn Airport