Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN KOBLENZ

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Koblenz - Boek en bespaar

  Voordelige autohuur in Koblenz geeft u de gelegenheid om in alle rust nieuwe steden te ontdekken en het beste uit uw vakantie te halen. Auto Europe biedt u voordelige autoverhuur met de beste klantenservice. Met onze prijsgarantie bent u verzekerd van het beste tarief, kwaliteit en service voor uw autohuur in Koblenz. Autohuur in Koblenz is gemakkelijk en voordelig met Auto Europe. U kunt een auto huren in Koblenz en genieten van de vrijheid die u heeft met onze voordelige autoverhuur. Auto Europe biedt voordelige autoverhuur in Koblenz en een ruime keuze auto's, vanaf alle belangrijke ophaal locaties. Aarzel dus niet langer en haal het beste uit uw vakantie, met een huurauto van Auto Europe.

  Onderweg in Koblenz met een huurauto

  Bezoek Koblenz met een huurauto van Auto Europe. Er is meer dan voldoende te zien en te beleven in de oude Romeinse stad Koblenz met de voordelige autohuur van Auto Europe. De belangrijkste bezienswaardigheden, die absoluut de moeite van het bezoeken waard zijn in Koblenz, zijn bijvoorbeeld: de vesting Ehrenbreitstein, hoog boven de barokke wijk van de residentiestad gelegen, de Romaanse basilieken St. Kastor, St. Florin en Liebfrauen uit de 12e eeuw en niet te vergeten het standbeeld van keizer Wilhelm I aan het wereldbekende "Deutsche Eck", waar Rijn en Moezel elkaar ontmoeten.

  Koblenz ligt ten oosten van België. Met de voordelige autoverhuur van Auto Europe kunt u eenvoudig en gemakkelijk een auto huren en de omgeving van Koblenz op uw gemak verkennen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een excursie naar het kuuroord Bad Ems met de flair van een historische wereldbadplaats, of een bezoek ridderburcht Marksburg (12 kilometer van Koblenz verwijderd). Deze indrukwekkende vesting stamt voornamelijk uit de 14e eeuw. Bezoek ook de wereldberoemde dom in Keulen.

  Waarom een auto huren in Koblenz via Auto Europe

  Boek uw autohuur in de Koblenz, Duitsland met Auto Europe en u kunt het volgende van ons verwachten: autohuur prijsgarantie, restitutie van het blijvend eigen risico in geval van schade (indien geboekt), autoverhuur in Duitsland zonder wijzigings- of annuleringskosten (indien wij 48 uur voor vertrek hierover geïnformeerd zijn). Wij hebben goede relaties met de beste autoverhuur maatschappijen in Koblenz, Duitsland; een waarborg voor een zorgeloze vakantie. Auto Europe biedt u een zeer ruime keuze, voordelige tarieven en fantastische service.

  Auto Europe is specialist op het gebied van voordelige autohuur in Koblenz en vele andere bestemmingen in Duitsland. Wij hebben goede relaties met de beste autoverhuur maatschappijen in Koblenz. Hierdoor profiteert u van de beste service qua autohuur. U kunt bij Auto Europe vandaag nog online een auto huren in Koblenz of bel ons telefoonnummer in Nederland: +31850012614 indien u meer informatie wenst.