Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren Arabische Emiraten - Boek en bespaar

  De Verenigde Arabische Emiraten vormen samen een land in Azië. Het meest bekende emiraat is Dubai wat zeker een bezoek waard is, met zijn torenhoge wolkenkrabbers en de kunstmatige palmeilanden. Huur een auto in Dubai met Auto Europe, en verken dit winkelwalhalla, met zijn traditionele martken en de hypermoderne nieuwbouw. Een interessante bezienswaardigheid is verder de Jumeirah Moskee, die ook voor niet-moslims toegankelijk is. Daarnaast is het in Dubai uiteraard ook mogelijk om een avontuurlijke woestijnsafari te maken. Niet te missen is ook de Burj Khalifa, met zijn 828 meter één van de hoogste bouwwerken ter wereld. Met een huurauto in Dubai kunt u al het schoons wat dit emiraat u te bieden heeft naar eigen wens ervaren. Haal uw huurauto bijvoorbeeld op Dubai International Airport op of op het nieuwe Dubai Al Maktoum Airport.

  Verder is er nog het grootste emiraat Abu Dhabi, dat een verrassende combinatie van tradities en moderne invloeden te bieden heeft. Huur een auto in Abu Dhabi en verken dit prachtige emiraat met zijn prachtige stranden, of maak een jeep tocht door de talrijke bergduinen. Auto Europe biedt huurauto's in de Verenigde Arabische Emiraten aan tegen scherpe prijzen en met een hoge kwaliteit, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten. Lees gerust ook onze pagina met autohuur beoordelingen voor de Verenigde Arabische Emiraten, en boek met vertrouwen.

  Voorwaarden voor autohuur in de Arabische Emiraten

  De minimale leeftijd voor autohuur in de Arabische Emiraten is 21 jaar, bij sommige autocategoriën is dit 25 jaar. Een Internationaal rijbewijs is verplicht. Er kunnen toeslagen van toepassing zijn voor extra bestuurders en tevens voor jonge bestuurders.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om met de huurauto buiten de Arabische Emiraten te reizen. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook rechtstreeks met ons contact opnemen. Daarnaast vindt u belangrijke aanvullende informatie ook in uw voucher.

  Maximumsnelheid met een huurauto in de Verenigde Arabische Emiraten

  • Binnen de bebouwde kom: 40 km/h
  • Buiten den bebouwde kom: 100 km/h
  • Autosnelwegen: 120 km/h

  Handige links:

  Luchthaven in Verenigde Arabische Emiraten

  Wagenpark in Verenigde Arabische Emiraten

  Bestuurdersinformatie in Verenigde Arabische Emiraten