Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP MALTA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren op Malta - Vind uw perfecte huur

  Autoverhuur op Malta is de beste manier om meer van dit eiland ten zuiden van Sicilië in de Middellandse Zee te ontdekken. Het is opgebouwd uit drie grote eilanden. Malta is het grootste van de eilanden, gevolgd door Gozo en Comino is het kleinste van de eilanden en is tevens onbewoond. De hoofdstad van Malta, Valletta, heeft veel te bieden. Van kerken zoals de Onze-Lieve-Vrouw van de Overwinning Kerk en Collegiale parochiekerk van St. Paul's Shipwreck, musea zoals St John's Co-Kathedraal Museum en het National Museum voor archeologie. Met huurauto in Luqa kunt u ook bezoek brengen aan het Paleis, de Parlementshuizen van Malta en Auberge de Castille, het kantoor van de premier van Malta.

  Als u op zoek bent naar een prachtig romantisch uitje met uw geliefde, kan een auto huren op Malta de uitkomst bieden. Bekend om zijn schilderachtige heuvels en historische locaties, is Gozo de ideale plek om te ontspannen. Auto Europe biedt huurauto's aan in de bekendste plaatsen van Malta. U heeft een ruime keuze aan auto's, tegen de laagste prijzen maar met de hoogste kwaliteit en service. Hieronder treft u belangrijke informatie aan voor het huren van een auto op Malta.

  Auto huren op Malta - Voorwaarden

  De minimale leeftijd voor autohuur op Malta is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Indien u vragen heeft of een huurauto op Malta wilt boeken, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31850012614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om van de eilanden af te gaan.

  Handlige links

  Luchthaven op Malta

  Wagenpark op Malta

  Bestuurdersinformatie op Malta