Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN GRENOBLE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Grenoble - Boek en bespaar

  Grenoble ligt in het oosten van Frankrijk, vlakbij de grens met Zwitserland en Italië. Boek een huurauto in Grenoble en ontdek deze prachtige stad in de Franse Alpen. Grenoble heeft alles voor een geslaagde vakantie: een leuk stadscentrum met interessante bezienswaardigheden, mooie musea en bergen waar u kunt wandelen of wintersporten. Bezoek de middeleeuwse burcht Bastille, die op een bergwand in de stad gebouwd is. U kunt de burcht met een kabelbaan bezoeken en genieten van het indrukwekkende uitzicht op de stad en de Alpen. Ook voor natuurliefhebbers heeft Grenoble veel te bieden. Rij met uw huurauto in Grenoble naar één van de grote natuurparken, die rondom de stad liggen. In deze natuurparken kunt u heerlijk (berg-)wandelen en van de natuur genieten. Grenoble is op elk moment in het jaar een ideale vakantieplaats. Door de ligging in de Alpen is Grenoble een geliefde wintersportplaats. Er liggen ongeveer 20 pistes niet ver buiten de stad, de dichtstbijzijnde ligt op slechts 15 autominuten vanaf Grenoble en is met uw huurauto in Grenoble dus prima bereikbaar. In de winter kunt u op één van deze vele pistes skiën of snowboarden.

  Auto huren in Grenoble

  Een voordelige huurauto in Grenoble geeft u alle mogelijkheden om deze stad en de omgeving op uw eigen manier te verkennen. Een huurauto reserveren bij Auto Europe betekent uitstekende service en grote flexibiliteit. Bij ons kunt u uw huurauto tot 48 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Als u vragen heeft over autoverhuur in Frankrijk of als u een huurauto wilt reserveren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze reserveringsmedewerkers zijn via het telefoonnummer +31 85 001 2614 zeven dagen in de week bereikbaar.

  Verkeer en parkeren in Grenoble

  Grenoble ligt in een rivierdal waar meerdere snelwegen samenkomen en de omgeving van de stad is daardoor prima te bereiken. Maak een uitstapje naar de bergen, die direct rondom Grenoble liggen. Over de snelweg A49 rijdt u naar Valence en de stad Lyon bereikt u over de snelwegen A48 en A43 in noordelijke richting. Het vliegveld van Grenoble ligt ongeveer 40 kilometer ten oosten van de stad. Met uw huurauto in Grenoble kunt u het vliegveld vanuit de stad over de snelweg A41 bereiken. In het centrum van Grenoble zijn meerdere parkeergarages en parkeerplaatsen, waar u uw huurauto tegen betaling kunt parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Grenoble Airport