Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN FIGARI

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Figari - Vind uw perfecte huur

  Figari is een kleine plaats in het zuiden op het Franse eiland Corsica. Figari ligt ten zuid-westen van Porto Vecchio. Met autohuur in Figari kunt u dit eiland ten zuiden van Frankrijk op eigen gelegenheid verkennen. Vanuit Figari rijdt u eenvoudig naar de kust en naar andere plaatsen rondom Figari. Corsica heeft mooie natuur en leuke havenstadjes, zodat u een ideale vakantie heeft met een goedkope huurauto in Figari.

  Auto huren Figari

  Autoverhuur in Figari bij Auto Europe biedt u meerdere voordelen en zorgt voor een ontspannen vakantie. U kunt op meer dan 8000 verhuurlocaties wereldwijd een auto huren. Mochten uw vakantieplannen veranderen, kunt u tot 48 uur voor begin van de autohuur uw huurauto kosteloos wijzigen of annuleren. Daarnaast biedt Auto Europe restitutie van het blijvend eigen risico in geval van schade aan, indien u dat geboekt heeft. Wannneer u meer informatie wilt over autoverhuur in Frankrijk of over auto huren in Figari, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Verkeer en parkeren in Figari

  Het vliegveld van Figari ligt ten westen van Figari en is over meerdere wegen prima te bereiken. De havenplaats Porto Vecchio ligt ten noorden van Figari en met een huurauto in Figari kunt u deze levendige havenstad eenvoudig bezoeken.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Figari Airport