Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN CLERMONT-FERRAND

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Clermont-Ferrand - Boek en bespaar

  Clermont-Ferrand ligt in het midden van Frankrijk in de regio Auvergne. Autohuur in Clermont-Ferrand via Auto Europe is de ideale mogelijkheid om deze stad en de omliggende streek te ontdekken. Clermont-Ferrand heeft een gezellig stadscentrum met vele winkels en leuke restaurantjes. De stad heeft ook een aantal bijzondere bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. Breng een bezoek aan de opvallende kathedraal van Clermont-Ferrand. Deze kerk met twee hoge torens is gebouwd uit lavastenen en is daardoor helemaal zwart van kleur. In onze Dordogne roadtrip gids gaan we uitgebreider in op de interessante bezienswaardigheden van de stad.

  Auto huren Clermont-Ferrand

  Kies voor auto huren in Clermont-Ferrand en profiteer van de voordelen van auto huren bij Auto Europe. Een auto huren bij Auto Europe is heel flexibel, want tot 48 uur voor vertrek kunt u uw autohuur kosteloos wijzigen of annuleren. Verder kunt u overal een huurauto ophalen, want Auto Europe heeft meer dan 8000 verhuurlocaties wereldwijd. Als u vragen heeft over autohuur in Frankrijk of als u autoverhuur in Clermont-Ferrand wilt boeken, neem dan contact met ons op. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen per week bereikbaar onder het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Verkeer en parkeren in Clermont-Ferrand

  Het vliegveld van Clermont-Ferrand ligt direct ten oosten van de stad en is vanuit het centrum eenvoudig met uw huurauto in Clermont-Ferrand te bereiken. Vanuit Clermont-Ferrand lopen meerdere snelwegen in verschillende richtingen, zodat u de omgeving van de stad en omliggende steden uitstekend kunt bereiken. Uw huurauto in Clermont-Ferrand kunt u tegen betaling in de stad parkeren.