Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN BIARRITZ

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Biarritz - Vind uw perfecte huur

  Biarritz ligt in het zuid-westen van Frankrijk, vlakbij de grens met Spanje. Met autohuur in Biarritz heeft u alle vrijheid om deze regio in het zuiden van Frankrijk te leren kennen. Biarritz is een mondaine badplaats, waar u heerlijk van een luxe strandvakantie kunt genieten. Naast ontspannen luieren op het strand kunt u zich in Biarritz ook sportief uitleven. In en om Biarritz vindt u meerdere golfcourses, waar u een balletje kunt slaan. Biarritz is ook bekend als ideale plek om te windsurfen. Door de golf van Biskaje zijn er voor de kust van Biarritz uitstekende golven om te windsurfen. Biarritz is vergroeid met de buursteden Anglet en Bayonne en de omgeving van Biarritz moet u ook zeker met uw autohuur in Biarritz verkennen.

  Auto huren Biarritz

  Reserveer uw huurauto in Biarritz bij Auto Europe en profiteer van onze voordelen en concurrende prijzen. Een auto huren in Biarritz bij Auto Europe betekent lage prijzen en grote flexibiliteit. Tot 48 uur voor vertrek kunt u uw autohuur kosteloos annuleren, mochten uw vakantieplannen zich wijzigen. Voor meer informatie over auto huren in Frankrijk of over autoverhuur in Biarritz kunt u via het telefoonnummer +31850012614 contact met ons opnemen.

  Verkeer en parkeren in Biarritz

  Het vliegveld van Biarritz ligt direct ten oosten van de stad. Vanaf het vliegveld bereikt u de stad over de weg . Via de snelweg E70 rijdt u in noordelijke richting naar Bordeaux. De snelweg E80 brengt u naar Toulouse, dat ten oosten van Biarritz ligt. Uw huurauto in Biarritz zelf kunt u tegen betaling parkeren in parkeergarages of op parkeerplaatsen.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Biarritz Airport