Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN CARCASSONNE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Carcassonne tegen de beste prijzen

  Carcassonne ligt in het zuiden van Frankrijk, vlakbij de Pyreneeën. Autohuur in Carcassone is ideaal om deze mooie stad en omliggende regio te ontdekken. Carcassonne is een geliefde toeristische bestemming. De stad is beroemd vanwege de eeuwenoude burcht en staat ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze middeleeuwse burcht is de grootste van Europa en ligt op een heuvel ten oosten van stadscentrum van Carcassonne. De burcht heeft twee stadsmuren en 40 torens en meerdere historische gebouwen. Boek een huurauto in Carcassonne en beleef deze unieke Franse stad zelf!

  Auto huren Carcassonne

  Auto Europe biedt voordelige autoverhuur in Carcassonne aan. Een auto huren bij Auto Europe heeft vele voordelen: scherp geprijsde huurtarieven, geen wijzigings- of annuleringskosten tot 48 uur voor vertrek en op meer dan 8000 verhuurlocaties wereldwijd kunt u altijd de perfecte huurauto boeken. Heeft u vragen over autoverhuur in Frankrijk of wilt u een auto huren in Carcassonne, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Verkeer en parkeren in Carcassonne

  Het vliegveld van Carcassonne ligt direct ten westen van de stad. Over de weg D119 kunt u vanuit de stad naar het vliegveld rijden. Vanuit Carcassone kunt u over de snelweg A61 naar omliggende steden rijden. Over de A61 in oostelijke richting rijdt u naar de stad Narbonne en de Middellandse Zee. Als u de A61 in westelijke richting volgt, komt u in Toulouse. Parkeren in Carcassonne kunt u het beste doen op parkeerplaatsen in de stad.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Carcassonne Airport