Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN BEAUVAIS

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Beauvais tegen de beste prijzen

  Beauvais ligt in het noorden van Frankrijk, ten noorden van de hoofdstad Parijs. Beauvais is een ideaal uitgangspunt om de stad Parijs en de omgeving van Parijs te bezoeken. Wacht daarom niet langer en boek autohuur in Beauvais. De stad Beauvais heeft een fraaie binnenstad met kleine straatjes en vele historische gebouwen. De gotische kathedraal van Beauvais is de hoogste ter wereld en staat bekend om zijn fraaie architectuur; breng dus zeker een bezoek aan dit unieke gebouw.

  Auto huren Beauvais

  Met autoverhuur in Beauvais via Auto Europe heeft u de mogelijkheid om van vele voordelen te genieten. Auto Europe biedt restitutie van het blijvend eigen risico in geval van schade aan (indien u deze optie geboekt heeft). Verder rekent Auto Europe geen creditcard kosten en kunt u tot 48 uur voor vertrek uw autohuur kosteloos wijzigen of annuleren. Een auto huren bij Auto Europe is dus heel voordelig. Al u vragen heeft over autoverhuur in Frankrijk of wilt u een auto huren in Beauvais, bel ons dan op het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Verkeer in Beauvais

  Het vliegveld van Beauvais ligt direct ten noorden van de stad en is met een huurauto in Beauvais eenvoudig te bereiken. Vanuit Beauvais kunt u over de snelweg A16 naar Parijs rijden.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Beauvais Airport