Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MULHOUSE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Mulhouse - Vind uw perfecte huur

  De stad Mulhouse ligt in het oosten van Frankrijk, direct bij de grens met Duitsland en Zwitserland. Met autohuur in Mulhouse via Auto Europe kunt u dus drie landen tegelijk bezoeken! Mulhouse heeft een oud stadscentrum met leuke straatjes en gezellige pleinen. Bezoek de neogotische kerk of flaneer door de mooie binnenstad. Een auto huren in Mulhouse betekent dat u ook de interessante omgeving van de stad kunt bekijken. De regio van Mulhouse kenmerkt zich door de rivier de Rijn en een glooiend heuvellandschap.

  Auto huren Mulhouse

  Auto Europe biedt goedkope autoverhuur in Mulhouse aan. Een auto huren via Auto Europe heeft meerdere voordelen. Bij Auto Europe zijn er geen verborgen kosten, want u kunt uw autohuur tot 48 uur voor vertrek wijzigen of annuleren. Daarnasst bieden wij restitutie van het blijvend eigen risico aan in geval van schade (indien u deze optie geboekt heeft). Op die manier bent u nog ontspannender onderweg. Heeft u vragen over autoverhuur in Frankrijk of wilt u een huurauto in Mulhouse reserveren? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Verkeer in Mulhouse

  Het vliegveld van Mulhouse ligt ten zuiden van de stad en is vanuit de stad over de snelweg A35 goed te bereiken. Vanuit Mulhouse kunt u ook makkelijk naar de omliggende steden rijden. Via de snelweg A35 rijdt u naar Zwitserland en de Zwitserse stad Bazel. Over de snelweg A36 rijdt u naar Duitsland en Freiburg.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Mulhouse Airport