Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP COMISO AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Comiso Airport - Boek en bespaar

  In het midden van de Middellandse Zee ligt Sicilië. De locatie van dit eiland is één van de redenen dat het een veelbezochte vakantieplaats is voor toeristen. Naast de perfecte ligging heeft Sicilië tevens een rijke geschiedenis en prachtige landschappen. Wanneer u kiest voor voordelige autohuur via Auto Europe bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt en heeft u de vrijheid om op uw gemak dit Italiaanse eiland te verkennen. Boek een huurauto via Auto Europe op Comiso Airport en begin uw Siciliaanse avontuur!

  Luchthaven informatie

  Comiso Airport (CIY)
  Officiële naam Aeroporto di Comiso of Vincenzo Magliocco Airport
  Adres: Strada Provinciale 5, Comiso Ragusa, Sicilië, Italië
  Locatie: De luchthaven ligt vijf kilometer ten noorden van de stad Comiso en is vijftien kilometer verwijderd van de stad Ragusa.
  Luchtvaartmaatschappijen die op Comiso Airport vliegen: Ryanair en Alitalia
  Telefoonnummer: +39 0932 961467

  Terminal

  Comiso Airport is uitgebreid met een nieuwe, moderne aanbouw waar zowel de aankomsthallen als de vertrekhallen zijn en waar men zich tevens in kan checken. Normaliter openen de check-in balies drie uur voordat een vlucht vertrekt en worden deze veertig minuten voor vertrek gesloten. Bij bepaalde luchtvaartmaatschappijen is het mogelijk om uzelf online in te checken wanneer u enkel handbagage bij u heeft. Heeft u reeds uw boardingpass bij de hand, dan kunt u rechtstreeks naar de veiligheidscontrole gaan. In dit gebouw vindt u tevens de balies van de autoverhuurbedrijven.

  Ophaallocatie en afleverlocatie autohuur

  De autoverhuurbedrijven bevinden zich in het gebouw van de terminals. U volgt simpelweg de borden met "car rental" (autohuur). Op ongeveer honderd meter afstand van de luchthaven vindt u de parkeerplaats voor de huurauto's.

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Hertz 7u 's ochtends tot 12u 's middags
  Thrifty 9u 's ochtends tot 21u 's avonds

  Luchthaven faciliteiten

  Comiso Airport is een nieuw vliegveld dat wordt gebruikt voor de burgerluchtvaart. Hoewel dit vliegveld in het verleden enkel voor militaire doeleinden werd gebruikt, is dit tegenwoordig een vliegveld dat in de behoefte voorziet om toeristen naar het zuidelijk deel van Sicilië te brengen.

  De luchthaven heeft meer dan genoeg potentie om een strategische rol te spelen op het eiland. De locatie van de luchthaven is ideaal voor reizigers die het zuiden of het oosten van Sicilië willen verkennen. Op de luchthaven kunnen passagiers gebruik maken van informatiebalies, diverse café's en wifi (dit is het eerste uur kosteloos). Tevens zijn er de nodige aanpassingen voor passagiers die minder valide zijn en assistentie vereisen. Deze aanpassingen bestaan uit onder andere aangepaste parkeerplaatsen, een beweegbare verhoging om het vliegtuig in te komen, informatie vermeld in braille en een speciale kamer om te rusten.

  Transport: Vervoer van en naar de luchthaven

  Met uw huurauto kunt u vanaf Comiso Airport eenvoudig de stad Ragusa bereiken die bekend staat om haar barokke stijl en een plek geniet op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In slechts twintig minuten bent u in deze historische en bruisende stad en kunt u genieten van haar rijke geschiedenis en prachtige architectuur. Maak optimaal gebruik van uw huurauto via Auto Europe! Maak een uitstapje naar Siracusa om de Griekse archeologische vondsten met eigen ogen te zien, of ervaar het Siciliaanse leven in Catania. Wilt u een keer een andere vorm van transport gebruiken, dan kunt u ook gebruik maken van het lokale busvervoer. Er zijn buslijnen waarmee u vanaf de luchthaven Ragusa, Comiso en Catania kunt bereiken. Op onze website leest u meer handige tips omtrent het rijden in Italië.

  Tips voor parkeren

  U kunt uw auto zowel kort als lang parkeren op Comiso Airport. De parkeerplaats bevindt zich naast de luchthaven en er zijn geen kosten verbonden aan het hier achterlaten van uw auto. Hoewel dit geen beveiligde parkeerplaats is wordt hier parkeren wel als veilig beschouwd. Naast de parkeerplaats bevindt zich een politiebureau.

  Handige links

  Comiso Airport