Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN FRANKRIJK

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Frankrijk

  Beeldt u eens in dat u een huurauto in Frankrijk boekt, en niet in de rij hoeft te staan om te wachten om de sleutels in ontvangst te nemen. Dit kan nu met de exclusieve autohuur van Auto Europe. Wij vernemen graag waar u naartoe reist zodat wij uw luxe autohuur voor u kunnen regelen, of u nu op zakenreis naar Parijs gaat of een paar ontspannen dagen aan de Franse Rivièra heeft gepland.

  Wij hebben een speciaal team klaarstaan dat ervoor zal zorgen dat uw luxe autohuur in Frankrijk voldoet aan al uw wensen. Indien u wilt zullen wij u assisteren vanaf het moment dat u in Frankrijk aankomt, tot het moment dat u weer vertrekt. Kies uit één van onze vele geweldige services om uw autohuur vlekkeloos te laten verlopen.

  Meet & Greet service

  Wij kunnen u bij aankomst op de luchthaven of haven direct naar uw auto toe brengen zodat u de rij wachtenden aan de balie kunt vermijden, evenals het afhandelen van de administratie. Kies deze service en u kunt direct aan de reis in uw exclusieve auto beginnen.

  Aflevering

  Nog een geweldige service van Auto Europe is onze afleverservice. Wij kunnen uw sportwagen of andere luxueuze auto waar dan ook in Frankrijk bij u afleveren. Of u uw reis nu begint in de haven van Cannes, de luchthaven van Marseille of een hotel in Nice, Auto Europe zorgt ervoor dat uw auto klaarstaat.

  Gegarandeerd merk en model

  Naast onze services kunt u er tevens zeker van zijn dat u het merk en model zult krijgen dat u heeft geboekt. Onze selectie bestaat uit bijzondere merken, zoals Aston Martin, Lamborghini, Maserati en veel meer. Bekijk zelf uit welke voortreffelijke merken u kunt kiezen en boek nu!

  Laat ons weten welke auto u wenst en waar u naartoe wilt reizen. Met ons annuleringsbeleid kunt u, indien nodig, eenvoudig drie dagen van tevoren uw boeking annuleren zonder extra kosten. Ons team kan u meer informatie en advies geven over de voorwaarden van het betreffende verhuurbedrijf, eventuele extra kosten die ter plekke voldaan dienen te worden zoals voor de aflever-service, en wat de voorwaarden zijn omtrent het in het bezit zijn van een creditcard bij het ophalen van de auto.

  Verkeersregels

  Het wegennet van Frankrijk is, naast één van de meest uitgebreide netwerken in Europa, ook een drukbezocht netwerk vanwege het internationale verkeer dat vanuit de aangrenzende landen komt. Op deze wegen wordt tol geheven. Auto's moeten uitgerust zijn met een blaaspijpje waarmee het gehalte aan alcohol gemeten kan worden. Op straat parkeren is in de meeste steden toegestaan tegen betaling en voor een bepaalde tijd.

  Tijdzone, valuta en elektriciteit

  Er is geen tijdsverschil met Frankrijk, aangezien dit in dezelfde tijdzone ligt als Nederland. In Frankrijk dient u met de euro te betalen. Men gebruikt in Frankrijk het type stopcontact E; dit wijkt af van het type stopcontact F zoals dit in Nederland wordt gebruikt. Controleer uw elektronische apparaten in het geval u een adapter mee moet nemen. U kunt echter wel gebruik maken van apparaten met een platte eurostekker.

  Populaire Luxe Autohuur Bestemmingen in Frankrijk

  Antibes Bordeaux Cannes
  Courchevel Genève Marseille
  Monte Carlo Nice Parijs
  St Tropez Toulouse