Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN TOULOUSE

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Toulouse

  Deze prachtige kunststad ligt in het zuiden van Frankrijk aan de rivier de Garonne. Toulouse wordt ook wel "rode stad" genoemd, omdat de meeste gebouwen zijn gebouwd met rode bakstenen. Interessante bezienswaardigheden zijn de basiliek van Saint Sernin, de gotische kathedraal van Saint Etienne, het Museum van de Augustins en de op één na oudste universiteit van Europa. De belangrijkste trekpleister is echter het Theatre du Capitole, dat u kunt vinden in het stadhuis. Leer de streek kennen in uw droomauto en maak uw vakantie in Toulouse tot een onvergetelijke belevenis.

  Huur een luxe auto via Auto Europe en rij naar de Middellandse Zeekust bij Perpignan of Narbonne. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit die een luxe huurauto u biedt en ontdek met een Audi A8 Pibrac de stad met prachtige renaissance gebouwen.

  Luxe auto huren in Toulouse

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo Toulouse te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Toulouse verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Toulouse kunt u deze adembenemende stad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autoverhuur in Toulouse. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.