Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN ANTIBES

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Antibes

  Antibes is een kustplaats in Frankrijk ten oosten van Cannes en is een populair vakantieoord aan de Côte d'Azur. Interessant zijn de Port Vauban, waar de grootste en meest luxueuze jachten aanmeren, de oude stad en het Picasso Museum. Bezoek het Fort Carre en Cap d'Antibes. Huur een Audi TT of Audi A5 cabriolet en rij langs de prachtige kust om daarna te ontspannen op het zandstrand.

  Plan een dagje naar Cannes en Nice met een Audi A8, Audi Q7 of een Mercedes luxe auto. Verken het achterland tussen Antibes en Cannes met uw droomauto en bezoek de parfumstad Grasse.

  Een luxe auto huren in Antibes

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo Antibes te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Antibes verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Antibes kunt u deze mooie stad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autoverhuur in Antibes. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.