Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN ST. TROPEZ

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in St. Tropez

  De kleine haven van St. Tropez ligt aan de Cote d'Azur en wordt ook wel stad van de rijken genoemd. Vooral in de zomermaanden is de stad goed bezocht en de superrijken tonen hun jachten in de haven en rijden door de straten met hun sportwagens en cabrio's. Zien en gezien worden is hier het motto. Huur een Porsche Cayman of Audi A8 luxe auto en geniet van de jaloerse blikken in de straten van St. Tropez. De havenstad heeft echter ook wat cultuur betreft genoeg te bieden. Wandel door de smalle straatjes en bezoek de Citadel en het Museum in de voormalige Chapeau de l'Annonciade.

  Wilt u even aan de glamour van het kleine vissersdorpje ontsnappen? Huur uw droomauto en rij langs de kust naar het strand Pampelonne om de dag af te ronden. Bezoek tijdens uw verblijf zeker ook de stad Gassin voor een dagje uit. U zult genieten van de kleine straatjes, cafes en restaurants. Vanuit Gassin heeft u bovendien een prachtig uitzicht op St. Tropez.

  Een luxe auto huren in St. Tropez

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo St. Tropez te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in St. Tropez verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in St. Tropez kunt u deze mooie stad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autoverhuur in St. Tropez. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.