Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN COURCHEVEL

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Courchevel

  In de Franse Alpen ligt het skigebied Les Trois Vallées, dat bekend staat als één van de meest exclusieve skigebieden ter wereld. Met een luxe huurauto kunt u op uw gemak de vijf dorpen in de drie valleien ontdekken. Courchevel heeft vele verbindingen tussen de verschillende skipistes binnen dit gebied, achtenvijftig skiliften en honderdvijftig kilometer pistes verdeeld over de drie valleien, met hellingen voor zowel beginners als gevorderden. Courchevel staat ook bekend als een wintersportgebied waar de 'rich and famous' de winter doorbrengen. Dit is goed te zien aan het aantal luxe chalets, kuuroorden, vijfsterrenhotels, zessterrenhotels en hoogstaande restaurants, waarvan er zeven een Michelin ster hebben.

  Kies voor luxe autohuur via Auto Europe en u heeft keuze uit de meest populaire automerken en de beste service. Wij kunnen u helpen bij het boeken van uw droomauto. U kunt er zelfs voor kiezen om uw auto te laten bezorgen. Neem vandaag nog contact met ons op per e-mail of bel ons op het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Vind de auto van uw dromen

  Via Auto Europe kunt u kiezen uit een geweldige selectie van indrukwekkende SUV's, alsook een groot aantal andere luxe wagens. Arriveer in stijl bij uw resort in een klassieke Porsche Cayenne of in een Mercedes GL-class, uitgerust met de nieuwste technologie voor de ultieme rij ervaring. Bedwing het ruige berglandschap met de krachtige Range Rover Vogue, de beste keus voor de avonturiers onder ons. Grotere groepen kunnen het beste de luxe MPV - Mercedes Viano boeken.

  Alle wagens zijn uitgerust met een navigatiesysteem. Extra producten, zoals sneeuwkettingen of ski dragers, kunnen eenvoudig aan uw boeking worden toegevoegd. Contacteer ons team voor prijzen en meer informatie.

  Ophaalprocedures

  Indien u niet rechtstreeks naar Courchevel vliegt kunnen wij uw auto zonder extra kosten bij u in de buurt laten bezorgen. Denk dan aan bestemmingen als Chamonix, de luchthaven van Lyon en Genève, Zürich en vele andere plaatsen in Frankrijk en Zwitserland. Zorg ervoor dat de hoofdbestuurder een internationaal geaccepteerde creditcard bij zich heeft. Dit is namelijk een voorwaarde bij de ophaalprocedure.

  Verkeer en parkeren

  U kunt probleemloos in de bergen rijden indien u de juiste auto en de daarvoor bestemde uitrusting heeft. Wanneer u niet gewend bent om in de sneeuw te rijden, onthoudt dan deze tips. Rem geleidelijk wanneer u een wegdek met veel sneeuw ziet. Dit voorkomt dat u gaat slippen, wat kan gebeuren wanneer u ineens hard remt. Rijdt u op een helling met sneeuw, dan kunt u het beste uw snelheid vertragen en deze aanhouden. Het belangrijkste is dat u niet stil komt te staan.

  Veel benzinestations in dit gebied accepteren creditcards, maar houdt u er rekening mee dat niet alle benzinestations vierentwintig uur per dag open zijn. In de meeste gevallen heeft het verkeer van rechts voorrang, behalve op een rotonde waarbij er een verkeersbord staat met de tekst "Cedez le passage" of "Vous n'avez pas la priorité". Het is verboden om in de bebouwde kom te claxonneren, behalve wanneer er sprake is van direct gevaar. Zorg ervoor dat u voldoende benzine heeft wanneer u in de bergen rijdt. Wegen kunnen namelijk worden afgesloten wegens hevige sneeuwval, waardoor u wellicht een langere route moet afleggen.

  U kunt in Courchevel en omgeving eenvoudig gebruik maken van één van de elf parkeervoorzieningen. Courchevel Parc Auto is de organisatie die de parkeerplaatsen in de skigebieden beheert. U kunt een plaats boeken gedurende uw verblijf, zodat u vierentwintig uur per dag toegang heeft tot deze parkeerplaats. Men beschikt over een prima bewakingssysteem, zodat u uw luxe auto zonder zorgen achter kunt laten. Er zijn weinig parkeerplaatsen op straat beschikbaar en op straat geparkeerde auto's worden nauwlettend in het oog gehouden door parkeerwachters.

  One way autohuur

  Om uw autohuur te optimaliseren kunt u ook een one way boeking maken. Dit stelt u in staat om de auto elders in Frankrijk of bijvoorbeeld in Oostenrijk te retourneren. Om hiervan gebruik te maken moet u van tevoren wel een speciaal verzoek indienen. Dit moet tevens apart door het lokale verhuurbedrijf worden bevestigd. In de meeste gevallen zullen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.